05 / 05 / 2024

kütahya tavşanlıda satılık gayrimenkul

kütahya tavşanlıda satılık gayrimenkul

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, muhammen değeri yaklaşık 195 bin lira olan 4 gayrimenkulü kapalı teklif ve açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracağını duyurdu...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kütahya Tavşanlı'da 22.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme Mahallesi, Kızılkayaaltı Mevkii, 1877 ada 1 parseldeki mezhaba binasını ve içindeki teknik ekipmanlarını 22 milyon 1 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu isim listesi 09.08.2021!

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu isim listesi 09.08.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu isim listesi 09.08.2021 ve proje detayları...

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 134 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

kütahya tavşanlıda satılık gayrimenkul Haberi

kütahya tavşanlıda satılık gayrimenkul

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, muhammen değeri yaklaşık 195 bin lira olan 4 gayrimenkulü kapalı teklif ve açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracağını duyurdu. TMSF'den yapılan açıklamada, ilçeye bağlı Beyköy beldesi Kızılkayaaltı mevkisinde bulunan 660 metrekare 3 katlı 6 daireli kargir ev, 300 metrekare büyüklüğünde kargir kümes, 115 metrekare tek katlı ev, 140 metrekare müştemilat ve tarladan oluşan çiftliğin satışı için 21 Ocak'ta ihaleye çıkılacağını bildirdi. 


İhalenin, kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, "İhaleye girmek isteyenler, tekliflerini şartnameye uygun olarak 20 Ocak mesai bitimine kadar gönderebilir" ifadesine yer verildi. Açıklamada, satışla ilgili detaylı bilgilerin "www.tmsf.org.tr" internet sitesinden alınabileceği ifade edildi.


Hürses...