14 / 05 / 2024

Kütahya Tunçbilek PTT Hizmet Binası satılık

Kütahya Tunçbilek PTT Hizmet Binası satılık

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, Kütahya Tavşanlı'daki Tunçbilek PTT Hizmet Binası'nı satışa çıkardı. İhalesi 29 Kasım'da gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 145 bin TL olarak belirlendi.

Kütahya Tunçbilek PTT Hizmet Binası satılıyor!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, Kütahya Tavşanlı'daki Tunçbilek PTT Hizmet Binası'nı satışa çıkardı. İhalesi 29 Kasım'da gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 145 bin TL olarak belirlendi.

Agah Aşkın Tunçbilek'teki projeleri anlattı!

Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın; "Tunçbilek'in ufku genişliyor. Yarınımızın bugünümüzden daha iyi olması gerekliliğini düşünerek her geçen gün hizmetlerimizi artırarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Orhaneli ve Tunçbilek santralleri ihalesini Çelikler İnşaat kazandı!

Orhaneli ve Tunçbilek termik santralleri ihalesini 521 milyon dolarla Çelikler İnşaat aldı. Son ihaleyle birlikte devletin elinde bulunan yaklaşık 6 bin 500 MW kapasiteli termik santraller özelleştirilmiş oldu..

Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri'ne 521 milyon dolar!

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, Bursa Orhaneli ve Kütahya Tunçbilek Termik Santralleri'nin özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 521 milyon dolar ile Çelikler İnşaat'ın verdiğini açıkladı.

Orhaneli ve Tunçbilek Santrallari pazarlık görüşmesi bugün!

ÖİB tarafından yapılan açıklamaya göre Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Bursa Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri bugün saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

Orhaneli,Tunçbilek ve Soma B Termik Santrali ihalelerinin süresi uzatıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, ön yeterlilik ve son teklif verme tarihleri, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri için 8 Aralık saat 17.00, Soma B Termik Santrali için ise 19 Aralık saat 17.00 olarak belirlendi.

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Kütahya'da gayrimenkul satıyor: 125 bin TL'ye!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Kütahya ili Tavşanlı ilçesi, Tunçbilek beldesinde bulunan gayrimenkulü 125 bin lira muhammen bedelle satışa çıkardı. İhale 6 Mayıs 2014 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Kütahya'da gayrimenkul satıyor!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Kütahya Tavşanlı Tunçbilek'te yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 27 Mart 2014 tarihinde saat 10:30'da Eskişehir PTT Başmüdürlüğü 2. Kat Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Kütahya Belediyesi'nden satılık işyeri, daire ve arsa!

Kütahya Belediyesi'ne ait 7 adet işyeri, 6 adet daire ve 1 adet arsa açık teklif usulü ile satılıyor...

TOKİ Kütahya Altıntaş'ta kura çekilişi 17 Kasım'da yapılıyor!

TOKİ Kütahya Altıntaş Konutları'nın kura çekilişi yarın saat 10.00'da Belediye Kültür Sarayı'nda yapılıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 afet konutunun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Kütahya Simav ve Hisarcık'taki toplam 96 adet afet konutunun ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

TOKİ Kütahya'da spor salonu ve eğitim binalarının ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Simav ve Çavdarhisar'da yer alan lise eğitim binaları ve spor salonu ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

Kütahya Tunçbilek PTT Hizmet Binası satılık Haberi

Kütahya Tunçbilek PTT Hizmet Binası satılık

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü,  Kütahya Tavşanlı'daki Tunçbilek PTT Hizmet Binası'nı satışa çıkardı. İhalesi 29 Kasım'da gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 145 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Eskişehir PTT Başmüdürlüğünden:


1 - Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. Kütahya PTT Başmüdürlüğünün mülkiyetinde Kütahya İli Tavşanlı İlçesi, Tunçbilek Merkez Mahallesi adresinde bulunan, tapuda 13-12 pafta, bila ada, 1451 parsel nolu 860 m² mesahalı arsa ve üzerinde bulunan bahçeli prefabrik karkas yapılı Tunçbilek PTT Hizmet Binası mevcut haliyle kapalı zarf artırma usulü ile satışa çıkarılmıştır.

2 - İhalenin yapılacağı yer: Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Arifiye Mah. 2 Eylül Caddesi PTT Çıkmazı Sokak No: 9   26102 Odunpazarı- -ESKİŞEHİR adresinde olup, telefon no: 0 (222) 230 13 63, Fax: 0 (222) 221 22 07 dir.

3 - İhale konusu taşınmaza...