23 / 05 / 2024

kütahya Turizm Kenti olacak

kütahya Turizm Kenti olacak

Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'da bitme aşmasına gelen 4 yıllık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'na kontenjan verilmesiyle birlikte Kütahya'nın turizm kenti olma yolunda önemli aşama kaydettiğini söyledi.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Kütahya Simav'daki turizm yatırımları mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kütahya'nın Simav ilçesindeki doğal güzelliklerin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

NG Kütahya Seramik'ten Sapanca'ya 450 odalı otel!

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor.

Kültür Yolu projesi Ünye'yi turizm kenti yapacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bugün Ünye Kalibya World Otel’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çamyar, Ünye’nin turizm kenti olma yolunda en önemli projesi olan “Kültür Yolu projesi hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım projelerle turizm kenti haline gelecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirecekleri projelerle ilçeyi turizm kenti haline getireceklerini söyledi. Edebali dönüşümün Yıldırım için önemli olduğunu ve bu konuyla ilgili master plan hazırladıklarını

Kırklareli İğneada turizm kenti ilan edildi!

Kırkeli'nin biyolojik çeşitliliğiyle dünyanın ilgisini çeken, ancak üçüncü nükleer santralin yapılması planlanan İğneada'nın Kalkınma Bakanlığınca turizm kenti ilan ettiği ortaya çıktı.

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

Kütahya turizm kenti olacak!

Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'da bitme aşmasına gelen 4 yıllık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'na kontenjan verilmesiyle birlikte Kütahya'nın turizm kenti olma yolunda önemli aşama kaydettiğini söyledi.

Kütahya Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık ticaret, turizm ve özel eğitim tesisi alanı!

Kütahya Belediyesi tarafından, Lala Hüseyin Paşa Mahallesi'nde yer alan Ticari Tesisler, Otel Tesisleri, Turizm Tesisleri ve Özel Eğitim Tesisleri Alanı imarlı arsa 3 milyon TL bedelle ihale ediliyor...

Erkan Güral: Kütahya’da deniz olsaydı turizm yatırımlarımızı oraya yapardık!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Kurumsallaşma yazlıktan şirket yönetmek değildir. Aile bireyleri de işin içinde olmalıdır. Operasyonlara karışmamalılar ama yapılanları takip etmeleri gerekir.” dedi.

Kütahya TKDK, 43 projeyi daha onayladı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörlüğü, 43 projeyi kabul ederek, tasarım sahipleriyle sözleşme imzalandı.Kırsal turizm, toplam yatırım tutarı 1 milyon 354 bin 997 TL'dir.

Kütahya'daki Aizanoi Antik Kenti'nde Türklere ait izler bulundu!

Bilim insanları ikinci Efes olarak adlandırılan Kütahya'daki "Aizanoi Antik Kenti'nde" Türklere ait izler bulundu. Zeus Tapınağı duvarlarında yapılan temizlik çalışmaları sırasında daha önce hiç görülmemiş, Çavdar Tatarlarına ait figürler ortaya çıkarıldı

Kütahya'da seramik üretim tesisinin kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş tarafından Kütahya İli, Merkez İlçesinde yer alan seramik üretim tesisi kapasite artışı için 12 Ağustos 2014 tarihinde halk topantısı düzenlenecek.

kütahya Turizm Kenti olacak Haberi

kütahya Turizm Kenti olacak

Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'da bitme aşmasına gelen 4 yıllık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'na kontenjan verilmesiyle birlikte Kütahya'nın turizm kenti olma yolunda önemli bir aşama daha kaydettiğini söyledi. Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu yaptığı açıklamada, "Kütahya tarihi, doğası, kaplıcaları, sanatı ve yerel zenginlikleri ile çok önemli bir turizm potansiyeline sahip olmakla birlikte şimdiye değin bu konuda hak ettiği yeri alamamıştır. Turizmi  Kütahya'nın gelişip kalkınmasında önemli bir yol haritası olarak görüyoruz" dedi. 


Haber Tavşanlı...