07 / 05 / 2024

Kütahya Vefa Mahallesinde son durum ne

Kütahya Vefa Mahallesinde son durum ne

Kütahya'da dönüşümün büyük bir hızla devam ettiği bildirildi. Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Vefa Mahallesindeki 60 bin metrekarelik alanın belediyeye devri ile ilgili işlemlerin başladığı belirtildi.

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

Kütahya Belediyesi'nden 24.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'nın 2 mahallesinde bulunan 3 arsayı 24 milyon 145 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 25 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Kütahya Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Ağustos'ta!

Kütahya Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yer alan Kentsel Çalışma Sahası Tesisleri Alanında bulunan taşınmaz üzerinde kat karşılığı yapım işi ihale ediyor..

ÖİB Kütahya Merkez'deki maliye hazinesine ait binaları özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Kütahya Merkez Enne mahallesinde bulunan Maliye Hazinesine ait 261 ada 322 parsel no.lu taşınmaz ve bu taşınmaz üzerinde bulunan binaları özelleştiriyor.

Kütahya'da 17 vatandaş tapusuna kavuştu!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Müderris mahallesinde bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan, Müderris mahallesi sakinlerine tapularını düzenlenen törenle teslim etti.

Kütahya Tavşanlı'da 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya Tavşanlı ilçesindeki Lala Hüseyin Paşa mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 4 milyon 75 bin TL olarak belirlendi.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde dönüşüm hızlandı!

Kütahya'da dönüşümün büyük bir hızla devam ettiği bildirildi. Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Vefa Mahallesindeki 60 bin metrekarelik alanın belediyeye devri ile ilgili işlemlerin başladığı belirtildi.

Kütahya Vefa Futbol Sahası hizmete açıldı!

Başkan Kamil Saraçoğlu’nun gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

Kütahya Vefa Futbol Sahası açıldı!

Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete sunuldu. Başkan Saraçoğlu, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için bu tarz projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm anlatıldı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya'da 13 mahallede uygulanması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Kütahya Vefa Mahallesi kentsel dönüşüme hazır!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya'da 13 mahallede uygulanması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Saraçoğlu, Vefa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel dönüşüm projesini anlatt

Kütahya'da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Kamil Saraçoğlu, Kütahya'da 13 mahallede uygulanması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Saraçoğlu, Vefa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel dönüşüm projesini anlattı.

Kütahya Vefa Mahallesinde son durum ne Haberi

Kütahya Vefa Mahallesinde son durum ne

Kütahya'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiği bildirildi. Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Vefa Mahallesindeki 60 bin metrekarelik alanın belediyeye devri ile ilgili işlemlerin başladığı belirtildi. 


Açıklamada, "Daha önce rezerv alanı olarak belirlenen alanlarda konut yapımı için ihale sürecinde son aşamaya gelinirken, bir müjdeli haberde Ankara'dan geldi. Vefa mahallemiz tren garı arkasında bulunan yaklaşık 60 bin metrekarelik alan Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 22 Şubat 2016 tarihli Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve 4 bakanımızın imzası ile alınan karar neticesinde belediyemize devri ile ilgili işlemler başlatılmıştır.Bu anlamda Kentsel Dönüşüm noktasında önemli bir rezerv alanı daha şehrimize kazandırmak için son aşamaya gelinmiştir.Kütahya'mıza hayırlı olsun" denildi. 



Kütahya...