07 / 05 / 2024

kütahya yol sorunu

kütahya yol sorunu

Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Göbel Termal tesislerinin yol sorunun tamamen çözüleceğini ve Kaplıca yolunun sıcak asfalt olacağını ve yolu 7 Metre genişliğinde yolda olabildiğince düzeltmeler yapılacağını söyledi.

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara'daki Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın Haymana ilçesinde yer alan Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı..

Kırıkkale'nin Büyükavşar ve Küçükavşar köylerinin yol sorunu TBMM'de!

CHP'li Bayraktutan, Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Küçükavşar köyleri arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Yaylayurt köylerinin yol sorunu TBMM'de!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Yaylayurt köyleri arasındaki yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Dağobası köylerinin yol sorunu meclis gündeminde!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Elmalı Köyü'ndeki yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köydeki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Ulukışla köylerinin yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesinin bazı köylerinin yol sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Kütahya Tavşanlı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tavşanlı (II Etap) Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 477 bin 310 TL olarak belirlendi.

Kütahya Murat Dağı'da yol çalışması başladı!

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

Bursa Keles ile Kütahya Domaniç arasındaki yol meclis gündeminde!

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'nın Keles ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçesi arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Rize Kalkandere'nin yol sorunu TBMM'de!

Rize Kalkandere'ye bağlı Yolbaşı köyünün yol sorunu meclise taşındı. Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konu ile ilgili soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

Kütahya'nın imar sorunu çözüldü!

Kütahya Belediyesi, Müderris Mahallesi'de 17 kişinin hissedar olduğunu 40 yıllık imar problemini çözüme kavuşturdu. Vatandaşların tapuları, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve belediye başkan yardımcıları tarafından takdim edildi.

kütahya yol sorunu Haberi

kütahya yol sorunu

Vural Kavuncu, Göbel in son yıllarda belediye tarafından yaptırılan yeni tesisler nedeniyle giderek daha fazla ilgi gören ve çok fazla ziyaretçi alan bir kaplıca olduğunu ancak Tepecik-Göbel arasındaki yolda yoğun trafik ve hava koşulları nedeniyle önemli bozulmaların meydana geldiğini belirtti. Kavuncu, bu yol kullanımının önemi nedeniyle İl Özel İdaresi tarafından standartlarının yükseltmesinin ve yeniden yapımı amacıyla ihale edildiğini, buna göre Tepecik Devlet Su İşleri (DSİ) tesislerinden Göbel Kaplıcalarına kadar olan 3 Km uzunluğundaki yolu 7 Metre genişliğinde sıcak asfalt ile kaplanacak yolda olabildiğince düzeltmeler yapılacağını ifade etti. Milletvekili Kavuncu, yolun yapımına hemen başlanıp, sezonda bitmesi planlandığını belirterek, bu anlamda özellikle Göbel girişinde bulunan virajların kaldırılması ve yol güvenliğinin arttırılması için mal sahibi vatandaşlardan anlayış ve iş birliği...