06 / 05 / 2024

kütahyada sosyal tesisi yapım işi

kütahyada sosyal tesisi yapım işi

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Kütahya İli Merkez İlçesi Yoncalı Kaplıcalarında yap işlet vevret modeli tesis yaptıracak. İhale 26 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek.

Merkez Bankası'nın sosyal tesisi Hafize Gaye Erkan'ın ailesine mi tahsis edildi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ailesini Ankara'daki TCMB Sosyal Tesisi'nin Hafize Gaye Erkan'ın talimatıyla tadilat yapılacağı bahanesi ile kapatıldığı öne sürülerek aileye tahsis edileceği iddia edildi. İşte detaylar...

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kınık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kınık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi...

Milyonlarca kişiye hükümetten sosyal destek müjdesi! Yeni sosyal yardım paketi geliyor! Nakit destek ödemeleri artıyor! 

Yeni sosyal yardım paketinin detayları belli olmaya başlıyor. Hükümet sosyal yardımlarda hem tutarı artırıyor hem de kapsamı genişletiyor. İşte yeni sosyal yardım paketi ile ilgili tüm detaylar...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Gaziantep Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Niğde'de 4.2 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde Sarıköprü'de yer alan sosyal tesisi 4 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

kütahyada sosyal tesisi yapım işi Haberi

kütahyada sosyal tesisi yapım işi


Kütahya İli Merkez İlçesi Yoncalı Kaplıcalarında yap işlet devret modeli tesis yaptırılacak. 26 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek olan ihalede  aylık kira bedeli olarak 7 bin 500 lira olarak belirlendi. 




İlanı detaylı görüntülemek için