09 / 05 / 2024

Kutay Kesik

Kutay Kesik

Kesikler Yapı İnşaat Gıda Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi, Berkay Kesik, Sedat Gülbaran ve Kutay Kesik ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!

Devletin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı eliyle, zor durumdaki vatandaşlara yaptığı yardımlardan kış aylarında en önemlileri  arasında elektrik ve doğalgaz desteği bulunuyor. İhtiyacı olan, durumunu belgeleyen herkese tam 2.500 TL doğrudan hesaba yatırılıyor. Üstelik doğal gaz yardımını artık k

Kesik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Kesik tarafından kuruldu.

Elektirk faturasını ödeyemeyenlere yardım desteği! Elektrik faturası yardım desteği nasıl alınır?

Türkiye'de 2021 yılında toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin kesildiği öne sürüldü. Bu iddiaya karşılık Enerji Bakanlığı hali hazırda 278 bin abonenin elektriğinin kesik olduğunu bildirdi. Hükümet faturayı ödeyemeyene elektrik faturası desteği veriyor. İşte detaylar...

Bozel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Elmasri ve Kutay Bozkurt ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm için yeni öneri! Milyonları ilgilendiriyor!

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği'ne göre son 9 senede Türkiye'de riskli raporu alan 240 bin binanın 215 bini yıkımı gerçekleştirildi. 25 bin bina ve bu binalardaki 90 bine yakın bağımsız bölüm de suyu-elektriği kesik şekilde yıkılmadan bekletiliyor.

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

İstanbul Pendik'te 8 sene süren konut mağduriyeti!

İstanbul Pendik'te Göral Yapı tarafından hayata geçirilen konut projesinde 8 sene önce satışı yapılan daireler henüz teslim edilmedi. Projeden daire satın alan Suat Hakkı Kutay, daireleri alacağını günü bekliyor. 

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Temuçin Ünalp ve Kutay Ünalp ortaklığında kuruldu.

Odris Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odris Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Timurçin ve Kutay Dereli ortaklığında kuruldu.

Kutay Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kutay Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kutay Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

CarrefourSA'nın hedefi 100 bayiye ulaşmak!

CarrefourSA Genel Müdür Kutay Kartallıoğlu, 2021 yılı içerisinde 100 bayiye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm sorunu: Sitenin hurdası satıldı!

Bağcılar’daki 284 daireli Asburçaklar Sitesi sakinlerinden kiminin elektriği kesik, kiminin ise doğalgazı. Sebebi “riskli” sitede başlanması planlanan kentsel dönüşüm. Hak sahiplerine “Evlerinizden çıkın” dayatmasında bulunuluyor, vatandaşlar salgın günlerinde nereye gideceklerini bilemiyor. 

Kutay Kesik Haberi

Kutay Kesik

Kesikler Yapı İnşaat Gıda Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi, Berkay Kesik, Sedat Gülbaran ve Kutay Kesik ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.


Kesikler Yapı İnşaat Gıda Organizasyon ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri, yapı müteahhitliği, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...