19 / 05 / 2024

kütayha beylerbeyi derneği

kütayha beylerbeyi derneği

Kütahya Beylerbeyi Derneği'nin Halk Bankası sponsorluğunda organize edeceği yeni projesi olan 'Konaklar Şehri Kütahya Çalıştayı'nın bugün Yeni Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleştirileceği bildirildi. Tüm kütahyalılar davetliydi.

Tüketici derneği uyarıda bulundu! Havale ve EFT yaparken dikkatli olun!

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, EFT veya havale yolu ile para gönderen tüketicilere yönelik uyarı yaptı. "Havale veya EFT, ödemelerin yapıldığının bir kanıtıdır. Yapılan açıklama kısmına önem verilmez ise herhangi bir uyuşmazlık ve konunun yargıya taşınması durumunda tüketicileri

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Bilgisayar korsanları halkın yardımlarını hedef aldı! Ahbap Derneği’ne rekor saldırı!

Bilgisayar korsanlarının hedefi Ahbap derneği oldu. Büyük siber saldırıda toplamda 400 bini aşkın saldırı yapıldığı öğrenildi. İşte detaylar…

Emekliler Derneği Başkanı'ndan promosyon açıklaması!

Emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" şeklinde

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

Metaverse Derneği'nden ilk uyarı: Sanal arazilerden uzak durun!

Türkiye'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse konusunda farkındalık yaratmak için Metaverse Derneği'ni kuran Alphan Manas, "Şimdi bu sanal evrenlerden arazi satın alanlar 6 kurşunla Rus ruleti oynuyorlar." dedi.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'nden karavan kamp alanı talebi!

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği, kamp-karavan turizminin gelişmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’na taleplerini aktardı. Taleplerde 5 yıldızlı otellerde karavan kamp alanı yapılması da bulunuyor. 

Birleşmiş Markalar Derneği AVM’lerde sağlıklı açılış için taleplerini açıkladı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu alışveriş merkezlerinin açılma sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi için önerilerini 5 başlık altında topladı.

Tescilli Markalar Derneği'nden kira önerisi!

Tescilli Markalar Derneği (TMd) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Stamati yaptığı açıklamada, "3 ay kirasız dönem ticari işletmelerin faaliyetlerinin devam etmesine büyük fayda sağlayacaktır” dedi.

kütayha beylerbeyi derneği Haberi

kütayha beylerbeyi derneği

Çalıştay'da Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili ve Beylerbeyi Derneği Başkanı Hasan Fehmi Küıay ve Vali Şerif Yılmaz'ın birer konuşma yapacağı belirtildi. 

Çalıştay'a Kültür ve Turizm Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. 

Ahmet Haluk Dursun, Kütahya Kültür ve Tabiat Varlıkları Kurul Başkanı Prof. Dr. Cengiz Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı Feriha Koç, TOKİ Krediler Daü'e Başkanı Ahmet Öztürk ve Kütahya Mimarlar Odası Başkanı Erkan Morkoç'un konuşmacı olarak katılacağı ifade edildi.HasaınFehmi Kinay, bugün günli saat 10.00'da başlayacak olan çalıştaya başta konak sahipleri olmak üzere tüm Kütahyalılar'ın davetli olduğunu dile getirdi. 



Bizim...