29 / 04 / 2024

Kutbettin Ecevit

Kutbettin Ecevit

Noi Turizm Ticaret Limited Şirketi, Kutbettin Ecevit tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak 2015 tarihinde Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Deprem tehlike yazılımı geliştirildi! Depremin şiddeti önceden tespit edilecek!

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Buna göre yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilim gözlemlenecek.  

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 9 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Karataş, Ecevit Karataş ve Orhan Karataş ortaklığında kuruldu.

Türk bilim insanları, her depremde konuşulan teoriyi resmen çürüttü! Meğer asıl gerçek buymuş!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde Geomatik Mühendisliği alanında çalışan Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, depremlerden önce atmosferde gerçekleşen elektron hareketlerini araştıran bir makale yayınladı ve ilginç sonuçlara ulaştı.

İŞKUR resmen duyurdu! O kurum 10 kamu işçisi alacak! Başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın

İŞKUR, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin 10 kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular yarın başlıyor. İşte başvuru şartları ve gerekli evraklar... 

Mk 7 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk 7 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kutbettin Çiftçi tarafından kuruldu.

Bilim kurgu değil korkunç gerçek! Deprem, ilçeyi şehirden 20 santim uzaklaştırdı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektör yardımcısı Şenol Hakan Kutoğlu, Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depremin Gölyaka ile Düzce'yi birbirinden 20 santimetre uzaklaştırdığını söyledi.

Azkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ecevit Karakılıç tarafından kuruldu.

Ölcer İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ölcer İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de Kutbettin Ölçer tarafından kuruldu.

Atelye Dizayn Yapı Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelye Dizayn Yapı Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ecevit Mete Olguner tarafından kuruldu.

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Ecevit Kaya tarafından kuruldu.

İlgi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

İlgi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Kasıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ecevit Yalçınkale tarafından kuruldu.

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Can Kılınç, Ecevit Özer, Ozan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bergama'daki kamulaştırmaya ev sahiplerinden tepki!

Antik Selinos Kanalı’nda yapılacak restorasyon sebebiyle o bölgede yaşayan vatandaşlar oldukça tedirgin. CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ve CHP’li Bergama Belediye Meclis Üyesi Ali Bor, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kutbettin Ecevit Haberi

Kutbettin Ecevit

Noi Turizm Ticaret Limited Şirketi, Kutbettin Ecevit tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 

Noi Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM a-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir,...