15 / 05 / 2024

Kutlu Tuğsan Pekçetin

Kutlu Tuğsan Pekçetin

Trion İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Oğuz Öztürk, Kutsal Ozan Pekçetin, Kutlu Tuğsan Pekçetin, İbrahim Okay Öztürk tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu.

Yedisu fayında 7.2 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Doç. Dr. Taylan Sançar, riskli yerleri bir bir açıkladı!

Dersim, uzmanların 7 üzerindeki büyüklükte deprem beklediği bölgeler arasında yer alıyor. Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taylan Sançar, konuyla ilgili konuştu ve riskli yerleri bir bir açıkladı.

Emeklilere market alışverişlerinde 1200 TL indirim müjdesi! Oh dedirten kampanyayı duyan emekli markete koştu!

Emekli vatandaşlara market alışverişlerinde 1.200 TL indirim müjdesi geldi. Pek çok kişinin yüzünü güldüren bu dev indirimi duyan emekli markete koştu...

Tezdemir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezdemir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bertan Tezcan, Burak Demir ve Tuğsan Tezcan ortaklığında kuruldu.

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi Bağcılar’da 500  bin TL sermaye ile Hüseyin Sezgin Öcal ve Şevval Zilan Tuğay tarafından kuruldu. 

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Sancak tarafından kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan esnaf kiraları açıklaması!

Pandemiden en fazla etkilenen sektörün turizm olduğunu söyleyen CHP’li Çetin Osman Budak, “Turizme verilen destek borç ertelemeden öteye geçemedi” dedi. Budak, kiralarla ilişkin de konuştu. 

Doğu Anadolu fayı büyük bir deprem üretebilir!

Öğretim Üyesi Dr. Taylan Sançar, Dersim'in deprem riskine dair konuştu. Sançar, "Yeni yapı stoku göreceli kaliteli gidiyor. Ama zemin koşullarının çok dikkate alındığını düşünmüyoruz" dedi.

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

İpek İzolasyon Yalıtım Nakliyat Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda İnşaat İth. San. ve Tic. Ltd. Şti kuruldu!

İpek İzolasyon Yalıtım Nakliyat Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda İnşaat İth. San. ve Tic. Ltd. Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Salih İpek tarafından kuruldu. 

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb.. açıldı!

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. 50 bin TL sermaye ile 26 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Tarabya'da müstakil ve bahçeli bir ev arıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ evinde iki köpek, bir kedi ve kuş besliyor. Tatlıtuğ, hayvanlarının daha rahat hareket etmesi için müstakil ve bahçeli bir ev arıyor.

Kutlu Tuğsan Pekçetin Haberi

Kutlu Tuğsan Pekçetin

Trion İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Oğuz Öztürk, Kutsal Ozan Pekçetin, Kutlu Tuğsan Pekçetin, İbrahim Okay Öztürk tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Trion İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: A- 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3. Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, konusu ile ilgili olarak maden ocakları açmak ve işletmek, 5. Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak gayesine uygun olarak yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere gerek pilot gerekse tali firma olarak katılmak ve taahhütlere girmek, 6....