03 / 05 / 2024

KUTSO

KUTSO

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) İnşaat Sektörü Meslek Komitesi toplantısında, inşaat sektörünün geleceği ve sorunları değerlendirildi.

Antalya'da imar barışı konuşuldu!

Antalya KUTSO'da 'İmar Barışı' toplantısı gerçekleşti. İmar barışında Antalyalıların en iyi şekilde faydalanılabilmesi için düzenlenen toplantı, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 

Kütahya Belediyesi'nin yeni binası 18 ayda bitecek!

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, Kütahya ile ilgili proje ve faaliyetler hakkında bilgi alındı.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni bina inşaatı başladı!

KUMLUCA Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binası inşaatı başlatıldı. KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin yeni hizmet binası inşaat çalışmasını inceledi.

KUTSO yeni hizmet binasının inşaatı Aralık'ta başlayacak!

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), yeni hizmet binası yapmak için çalışma başlattı. KUTSO Başkanı Mehmet Çetintürk, eski oda binasının artık ihtiyaçları karşılayamadığını söyledi.

Antalya Kumluca'da inşaat sektörü sorunları çözülmeli!

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) İnşaat Sektörü Meslek Komitesi toplantısında, inşaat sektörünün geleceği ve sorunları değerlendirildi.

Antalya'da İmar Yönetmeliği eğitimi verildi!

Kumluca Belediyesi ve Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından ortaklaşa, "Çizimlerle Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği Uygulamaları" eğitimi toplantısı düzenlendi. Toplantıya mimar ve inşaat mühendisleriyle, sektör temsilcileri katıldı.

Kütahya'ya ikinci üniversite için Başbakan'dan destek istendi!

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ( KUTSO ) Başkanı Nafi Güral, Kütahya' ya kurulması planlanan ikinci üniversitenin kuruluş dosyasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teslim etti...

KUTSO Haberi

KUTSO

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odas ı(KUTSO) İnşaat Sektörü Meslek Komitesi toplantısında, inşaat sektörünün geleceği ve sorunları değerlendirildi. KUTSO İnşaat Meslek Komitesi Başkanı Erdal Akkın, "Meslek komitelerini tekrar hayata geçirerek bu toplantıları düzenleyen Kumluca Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum. Sektörümüzün sorunlarının çözümü adına meslek komitemizin alacağı kararların rapor haline getirilerek odamız tarafından ilgili kurumlara iletilmesi çok önemli. Toplantımız hayırlı olsun" diyerek toplantıyı başlattı. İnşaat sektörünü önemli sıkıntılar beklediğini belirten Murat H. Günay "Bölgemizde, özellikle de Kumluca ilçemizde inşaat sektörünü bekleyen bazı sorunlar var bu sorunları ortak bir şekilde hareket ederek çözemezsek yakın dönemde büyük sıkıntılar ile karşılaşabiliriz. Avrupa'da yaşanan ekonomik kriz ve değişen faiz politikaları nedeniyle müteahhitlerimiz ve ev almak isteyen müşteriler paraya eskisi kadar kolay ulaşamayabilir. Bu durum...