05 / 05 / 2024

kuum residence hotel fiyatları bodrum

kuum residence hotel fiyatları bodrum

Tunçel Grup'un inşa ettiği Kuum Hotel&Residence, 66 otel odası ve 37 rezidanstan oluşacak. Proje 15 Haziran'da tamamlanacak.

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

Cenk Eren'in Kıbrıs Aquamarine Residence'tan ev aldı!

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu.Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Atiye Residence görücüye çıkıyor!

HAS Metal ve DBN Mühendislik ortaklığıyla kurulan HAS – DBN Yatırım Ortaklığı’nın İstanbul’daki ilk projesi Atiye Residence, satışa çıkıyor. Basın toplantısı 16 Şubat 2016 Salı günü CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

The Address Residence İstanbul: Emaar'dan değerli bir yatırım sistemi!

İkonik tasarımı, 5 yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

The Address Residence İstanbul'da satışlar devam ediyor!

İkonik tasarımı, beş yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul, olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

Antalya Fame Residence Lara ve Spa Hotel projesi halk toplantısı 23 Haziran'da!

Antalya Aksu'daki Ay-Ok Turizm İnşaat Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Fame Residence Lara ve Spa Hotel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

The Address Residence'ta metrekaresi 5 bin 385 dolar!

Emaar Türkiye tarafından Çamlıca'da inşa edilen Emaar Square kapsamında yer alan The Address Residence projesi görücüye çıktı. Toplamda 46 kattan oluşan projenin ilk 11 katında Emaar'in 5 yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel yer alıyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Paşapark Selçuklu Hotel Sign of the City Awards'ta finale kaldı!

Somuncu Grup, Sign of the City Awards'ta Paşapark Selçuklu Hotel & Residence projesi ile “ En iyi rezidans ” kategorisinde finale yükselen firmalardan biri oldu.

Bureau Hotel-Residence-Store projesi Singapur’da sergilenmeye hak kazandı!

MMS İnşaat A.Ş.’nin Kartepe’de başladığı BUREAU Hotel-Residence-Store projesi dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce projenin katıldığı ve dünyanın en prestijli projelerinin belirlendiği festivalin yapıldığı Singapur’da sergilenmeye hak kazandı.

kuum residence hotel fiyatları bodrum Haberi

kuum residence hotel fiyatları bodrum
Tunçel Grup tarafından Bodrum Göltürkbükü'nde inşa edilen ve bir otel ile rezidanslardan oluşan Kuum, 15 Haziran'da kapılarını açıyor. 66 oda ve 37 rezidans olarak tasarlanan projenin, 350 metrelik sahil şeridi olacak. Değişik renkte farklı seçeneklerle tasarlanan villalar, bina yaklaşma mesafeleri, yönleri, gün ışığı gibi tüm detaylar düşünülerek inşa edilecek. Sahiplerinin 24 saat otel hizmetlerinden yararlanabileceği Kuum Residence'ta daireler flat ve dubleks olarak planlandı. Metrekare fiyatları 4 bin Euro ile 5 bin Euro civarında olan rezidanslar, büyüklükleri 130 metrekare ile 340 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerden oluşacak. Mimarlığını Gökhan Avcıoğlu ile Ebru Tümer'in yaptığı otel ve rezidansların, iç mimarisinde ise Çağlayan Tuğal imzası olacak.

Otelde 6 tip oda
Otel bölümünde 40 metrekare...