03 / 05 / 2024

kuvars kumu ocağı kapasite artışı kırklareli

kuvars kumu ocağı kapasite artışı kırklareli

Güdücüler İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Kırıklareli İli, Babaeski İçesi'nde yer alan kuvars kumu ocağı alan genişletmesi, yıkama-eleme ve cevher hazırlama tesisinin kapasite artırımı için 24 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek...

Çanakkale Merkez Kuvars Ocağı'nın halk toplantısı 9 Haziran'da!

Çanakkale ili Merkez İlçesi'nde yapılması planlanan Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Çanakkale Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran'da!

Çanakkale'de yapılması planlanan Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 13:30'da gerçekleşecek. Toplantı Serçiler Köyü Kahvesi'nde yapılacak.

Aydın'da Feldspat, Kuvars ocağı halk toplantısı 29 Nisan'da!

Bıçakçılar Madencilik Petrol Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.tarafından Aydın'da FELDSPAT, KUVARS, KUVARSİT OCAĞI tesisi için 29 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Bulvar Madencilik Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 27 Mart'ta!

Bulvar Madencilik ve İhtiyaç Maddeleri Tur.Paz.San.Tic.Ltd.Şti tarafından yapılması planlanan Kalker Ocağı ve Kırma-eleme Tesisi Alan Genişletmesi ve Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılacak.

Balıkesir'de Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Erdoğmuşlar Tarım Ürünleri Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Balıkesir'de Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi projesi için 24 Mart 2015 günü saat 14:00'te halk toplantısı düzenlenecek.

Türkiye'nin 4. kuvars fabrikası Adana Hacı Sabancı OSB'de kuruluyor!

Türkiye'nin dördüncü kuvars üretim fabrikası Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AHSOSB) kuruluyor. Yılın ikinci yarısında tamamlanması planlanan fabrika faaliyete geçtiğinde 50 kişiye istihdam sağlayacak.

4. kuvars fabrikası Adana Hacı Sabancı OSB'ye kuruluyor!

Türkiye'nin dördüncü kuvars üretim fabrikası Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AHSOSB) kuruluyor. Yılın ikinci yarısında tamamlanması planlanan fabrika faaliyete geçtiğinde 50 kişiye istihdam sağlayacak.

Akbaş krom madeni ocağı ÇED toplantısı 12 Mart'ta!

Erzincan ilinin Ilıç ilçesinde bulunan Akbaş Madencilik ve Mermer Mermer Nakliye san. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Madeni Ocağı (kapasite artışı) Çed toplantısı 12 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek.

Muratpaşa Kızıltoprak Mahallesi'ne sağlık ocağı geliyor!

Mahallede eğitim, sağlık ve ulaşım konularında birçok sıkıntının olduğunu vurgulayan Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, "En büyük problemimiz 30 bin nüfuslu mahallede sağlık ocağının olmayışıdır" dedi.

Kemerburgaz Sağlık Ocağı açılış için gün sayıyor!

Açılışını önümüzdeki günlerde yapacaklarını kaydeden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın; “Kemerburgaz’da Sağlık Ocağı yaptık, Eyüp Belediyesi yaptı. İçerisinde diş bölümü, röntgen, laboratuvar gibi bölümler mevcut" dedi

Yalova Taş Ocağı projesi için mahkeme bakanlıktan savunma istedi!

Yalova’da 192 bin ağacı katledecek taş ocağına verilen ÇED raporunun iptali için çevrecilerin açtığı davada mahkeme, bakanlıktan 15 gün içinde kararın dayanağı ve savunmasını istedi

Hatay'da Kalker Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

İhsan Ar tarafından; ' Kalker Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi ' projesi için 3 Mart 2015 günü saat 10:30 'da halk toplantısı düzenlenecek.

Yalova'da 192 bin 444 ağacı taş ocağı yutacak!

AK Parti Yalova İl Yöneticisi Muğlim Bağatar’a ait taşocağının kapasitesinin 5 kat artırılmasına ilişkin ÇED başvurusuna Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vermesi çevrecileri ayağa kaldırdı.

kuvars kumu ocağı kapasite artışı kırklareli Haberi

kuvars kumu ocağı kapasite artışı kırklareli

Güdücüler İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Kırıklareli İli, Babaeski İçesi, Siinanlı Köyü yakınlarında işletilen "Kuvars Kumu Ocağı Alan Genişletmesi, Yıkama-Eleme ve Cevher Hazırlamam Tesisis"nin kapasite artırımı planlanmaktadır. Söz konusu Proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Güler Kıraathanesi

Toplantı Yerinin Adresi: Güler Kıraathanesi, Sinanlı Köyü, Babaeski/KIRKLARELİ

Toplantı Tarihi: 24 Temmuz 2014

Toplantı Saati: 14:30


Proje Sahibi: Güdücüler İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Tel: 0288 522 24 65

Faks: 0288 522 24...