03 / 05 / 2024

Kuveyt Havayolları

Kuveyt Havayolları

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf el Zawawi, "Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." dedi.

Kuveyt Türk'ün kira sertifikalarına 640 milyon TL'lik talep!

Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Albayrak, "4 Temmuz 2018’de ihracı gerçekleşen 450 milyon TL tutarındaki kira sertifikamızı gelen 640 milyon TL’lik talebe istinaden, itfa tarihi olan 12 Ekim 2018’de 600 milyon TL olarak yeniledik" dedi...

Kuveyt Türk Bankası konut kredi faizlerini indirdi!

Kuveyt Türk Bankası bugün itibari ile konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. Kuveyt Türk Bankasının güncel konut kredisi faiz oranlarını ne oldu?

Kuveyt Türk 120 aylık konut kredisine yüzde 2.34 faiz uyguluyor!

Kuveyt Türk Bankası 120 ay vadede yüzde 2.34 faiz oranı sunuyor. Kuveyt Türk Bankası’nın konut kredisi detayları ve konut kredisine ek uygulanan masraflar nelerdir?

Kuveyt Türk Bankası konut kredi faizlerini artırdı!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanlarına uyguladığı konut kredisi faiz oranlarını arttırdı. Kredi Pazarı, Kuveyt Türk Bankası’nın konut kredisi faiz oranlarını ve ödeme planlarını araştırdı.

Karmod, Kuveyt'te konut projesi yaptı!

Hazır yapı sektörünün markalarından Karmod, Kuveyt'te konut projesi gerçekleştirdi...

Cengiz İnşaat'ın Kuveyt'te yaptığı terminal binası tamamlandı!

Cengiz Holding bünyesindeki Cengiz İnşaat tarafından  yapılan Kuveyt yeni terminal binası tamamlanarak teslim edilidi. Terminal binasının yapımı 21 ay sürdü.

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Affan Yatırım Holding tarafından kuruldu. 

Türk Havayolları ve Emlak Konut basın lansmanı 29 Mayıs'ta!

Türk Havayolları (THY) ve Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO yeni bir projeye imza atıyor.

Kuveyt Türk'ten 310 milyonluk kira sertifikası ihracı!

Kuveyt Türk, 310 milyon TL'lik 385 gün vadeli kira sertifikası ihracını tamamladı. İhraç halka arz edilen en uzun vadeli sukuk olma özelliğine sahip...

Kuveyt Türk, 250 milyon liralık kira sertifikasını halka arz ediyor!

Kuveyt Türk, bu ay halka arz yoluyla ihraç edeceği 250 milyon lira değerindeki kira sertifikası için 7-9 Mayıs'ta talep toplamaya başlayacak. 

Katar Havayolları Türk personele daire tahsis edecek!

Katar Havayolları artan uçuş ekibi ihtiyacını karşılamak adına pilot ve kabin görevlileri alacak. İstanbul'da 29 Nisan'da yapılacak işe alım etkinliğinde yaklaşık 7 bin 500 lira’dan maaş başlangıcı ile kabin görevlisi olmak isteyen Türk arayacak.

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı!

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı. Cengiz Holding CEO'su Mafa, "Türk müteahhitlik sektörünün başarısını Kuveyt'te de gösterdiğimiz için gururluyuz" dedi. 

Telekomünikasyonun ilk kurumsal kira sertifika ihracı Kuveyt Türk’ten!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Superonline’ın finansman ihtiyaçlarını karşılamada alternatif faizsiz ürünüyle piyasadan kaynak temin etti.  

Kuveyt Havayolları Haberi

Kuveyt Havayolları

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf el Zawawi, Kuveyt Havayolları’nın Levent’te bulunan şehir ofisinin açılışında iki ülke arası ticari ilişkileri değerlendirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Zawawi, açılan ofisin Türkiye ve Kuveyt arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştireceğini söyledi. Zawawi, "Kuveyt Havayolları uzun zamandır Türkiye’deydi. Şimdi İstanbul ofisini de açarak yeni bir başlangıç yapıyor. Türkiye ile ilgili çok sayıda ekonomik iş birliği planımız var" dedi.
 
İstanbul Yeni Havalimanı'nın ticari hacmi artıracağını belirten Zawawi, "İstanbul'un yeni havalimanının çok yüksek kapasitelerle hizmet vereceğini duyuyoruz. Yeni havalimanıyla artacak turistik ve kargo taşımacılığı uçuşlarının Türkiye ve bölge ülkeler için ciddi fırsatları da beraberinde getireceğini düşünüyorum. Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." şeklinde konuştu.

"Uçuşlarımızı farklı şehirlerde de yoğunlaştıracağız"

Türkiye...