17 / 07 / 2024

kuveyt sabah el salim üniversitesi

kuveyt sabah el salim üniversitesi

Tamamlandığında dünyanın en büyük ve modern kampüslerinden birisi olacak Sabah El Salim yeni üniversite kampüsünün inşaatı devam ediyor. İnşaatın maliyetinin 3 milyar doları geçmesi bekleniyor....

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Kuveyt Türk’ten Müjde Gibi Haber!

Araba fiyatlarının yükselmesinin ardından araba almak isteyen vatandaşlar kredi çekmek zorunda kalıyor. Kuveyt Türk'ten ikinci el araba almak isteyen vatandaşlara müjde gibi bir haber geldi.

Kuveyt Türk'ten konut kredisi faizlerine 6 baz puan indirim!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını indi. Banka ikinci el konutta en uygun finansman oranını sunmaya başladı.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında inceleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminali inşaat alanında çalışmaları incelediler.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na Limak imzası!

Limak İnşaat tarafından inşa edilecek Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah'ın katıldığı törenle atıldı.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un bugünkü köşesindeki haberine göre; ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu. İşte o yazı:

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı için anlaşma imzaladı!

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Samsun turizmi Kuveyt'te tanıtılacak!

Kuveyt Evkaf Bakan Vekili Dr. Adil El Fellah, kentin turizm potansiyellerini görmek, ilçelerdeki tarihi ve turistik mekanlarda incelemelerde bulunmak üzere ailesiyle birlikte Samsun'a geldi...

Tuğba Altıntop, Kuveyt'teki dev konut projesinin reklam yüzü olacak!

Rafet El Roman'ın eski karısı Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan şarkıcı manken Tuba Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı.

İttihat El Arabi Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttihat El Arabi Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Sabah, Mohamed Mardnlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Sarp Group tanıtım standı Kuveyt'te uluslararası yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Kuveyt Emiri'nin kız kardeşi Feriha el-Ahmed el-Jaber el-Sabah, Türkiye'nin gözbebeği İstanbul Finans Merkezi'nin ilk projesi olan Sarphan Finans Park ve Otel projesi hakkında ayrıntılı bilgi edindiği gözlendi...

Sarp Group’un Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’ndaki tanıtım standı büyük ilgi gördü!

Sarp Group’un tanıtım standı büyük ilgi gördü. Standı ziyaret eden ve uzun süre vakit geçiren Kuveyt Emiri’nin kız kardeşi Feriha el-Ahmed el-Jaber el-Sabah, Sarphan Finans Park ve Otel projesi hakkında ayrıntılı bilgi edindiği gözlendi.

kuveyt sabah el salim üniversitesi Haberi

kuveyt sabah el salim üniversitesi


Körfez ülkelerinden Kuveyt’in gelecek yıl değeri 24 milyar doları aşan ihale vereceği bildirildi. İhalelerin değerinin bu yıla kıyasla iki katına çıkmasının beklendiği kaydedildi.


Kaynaklara göre ihalelerin büyük kısmı petrol ve gaz sektörlerinde olacak. İhaleye katılacak firmaların mühendislik, temin ve inşaat tekliflerini önümüzdeki üç ay içerisinde yetkililere sunması gerekiyor. Dubai merkezli MEED araştırma firmasına göre, Kuveyt’teki en büyük iki proje 16 milyar dolarlık Temiz Yakıt Projesi ve 7 milyar dolarlık Aşağı Fars petrol projesi. 


Uzmanlar, ülkede dikkat çeken sektörlerin sadece petrol ve gaz ile sınırlı olmadığını, bunun yanı sıra sosyal altyapı projelerine de milyar dolarlık yatırımların planlandığını kaydetti. 


Hükümet, hastanelerdeki yatak sayısını önümüzdeki on yıl içerisinde ikiye katlamayı hedefliyor. Ayrıca tamamlandığında dünyanın en büyük ve modern kampüslerinden birisi olacak Sabah El Salim yeni...