03 / 05 / 2024

Kuveytli yatırımcılar arsa fiyatlarını artırdı mı

Kuveytli yatırımcılar arsa fiyatlarını artırdı mı

Mütekabiliyet yasasıyla Türkiye'ye akın eden yabancı yatırımcılar, özellikle yeni yeni değerlenmeye başlayan bölgelere yoğunlaşıyor. Emlak fiyatlarının hızla artmaya devam ettiği bölge, özellikle Kuveytli iş adamlarının ilgisini çekiyor.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Borsadaki küçük yatırımcılar dikkat! Arsa, konut almış gibi unutacaksınız!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,83 değer kaybederek 7.830,23 puana geriledi. Borsadaki düşüşler yatırımcıları tedirgin ederken, küçük yatırımcılar için uyarı geldi...

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Belediyeden iki şehirde satılık 2 arsa ve 1 arazi! Yatırımcılar dikkat!

Belediye iki ilde yer alan 2 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

Altın, dolar, euro, konut değil... Yatırımcılar oraya koştu!

Konut fiyatlarındaki artış ve altın-döviz piyasasındaki dalgalanma nedeniyle yatırımcıların yeni gözdesi arsa ve tarla oldu.

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

Gayrimenkul fiyatlarının hızla yükselmesi insanları geleneksel konut yatırımlarından uzaklaştırarak alternatif fırsatlara yöneltirdi. Bu kapsamda yatırımcılar dikkatini arsa piyasasına çevirdi.

Kuveytli yatırımcılar arsa fiyatlarını artırdı mı Haberi

Kuveytli yatırımcılar arsa fiyatlarını artırdı mı


Mütekabiliyet yasasıyla Türkiye'ye akın eden yabancı yatırımcılar, özellikle yeni yeni değerlenmeye başlayan bölgelere yoğunlaşıyor. Bu kapsamda Camialtı ve Taşkızak Tersaneleri'nin boşaltılıp bu alanda AVM, yat limanı ve otel gibi projelerin geliştirileceğinin duyulmasıyla hayli hareketli bir dönemden geçen Haliç yabancı yatırımcının dikkatini çeken bölgeler arasında yerini alıyor. Emlak fiyatlarının hızla artmaya devam ettiği bölge, özellikle Kuveytli iş adamlarının ilgisini çekiyor. Bölgeye olan ilgiyle birlikte emlak fiyatlarının tırmanışa geçtiğini vurgulayan gayrimenkul danışmanları konutların yanı sıra arsa fiyatlarının da tavan yaptığını dile getiriyor. Özellikle deniz manzaralı, Haliç'e sıfır arsaların yoğun talep aldığını ifade eden danışmanlar, önemli konumlarda bulunan arsaların fiyatlarının milyon dolarlara ulaştığını söylüyor. 


Yurt...