20 / 05 / 2024

Kuveyttürk faiz sistemi

Kuveyttürk faiz sistemi

Kredipazari.com'un edindiği bilgilere göre Kuveyttürk, Temmuz ayı ilk haftasında yeni bir indirim kararı daha alarak 61-120 ay aralığındaki konut kredisi oranlarını 0.02 puan indirdiğini açıkladı.

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Demir İnşaat tarafından Göktürk'te hayata geçirilen Demir Panorman projesinde lansman dönemine özel olarak 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Demir Panorman'da yer alan konutların teslimlerinin 20 ay sonra yapılması planlanıyor.

1 milyon Türk Lirası'nın faiz getirisi ne kadar? Banka banka oranlar ve getirileri...

Merkez Bankası'nın son faiz artırımı ile yüzde 52'yi aşan Türk Lirası mevduat faizleri, yeni sene ile birlikte azaldı. Buna göre, faiz oranları yüzde 40’ın altına kadar inerken bankaların yeni oran ve getirileri de açıklanıyor. İşte haberin detayları...

Bankalar açıkladı, 1 Milyon Türk Lirası'nın aylık faiz getirisi eşiği aştı! 

Bankalar, düzenli olarak mevduat faiz oranlarını yeniliyor ve müşteri çekmek için rekabet içine giriyorlar. Buna göre, tasarruf sahipleri de , en yüksek getiriyi sağlayan bankaları öğrenerek bu avantajı kullanmak istiyorlar.İşte, Aralık oranları ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi...

Farklı bankalardan uygun faiz ve vade seçenekleriyle borç kapatma kredileri

Türk bankalarının sunduğu borç birleştirme kredileriyle mali özgürlüğünüzü kazanın. Uygun faiz oranları ve geniş vade seçenekleriyle tüm borçlarınızı tek bir çatı altında toplayarak finansal sıkıntılarınızdan kurtulmak için borç kapatma kredilerinden yararlanabilirsiniz.

Merkez Bankası'ndan yeni karar: KKM hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırıldı!

Merkez Bankası'ndan son dakika yeni hamle geldi. Banka, Türk Lirası dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırma kararı aldı.

Arabası olanlar dikkat: TÜVTÜRK muayene sisteminde değişiklik yaptı! Bu tarihe kadar yaptırın

Milyonlarca araç sahibi belli aralıklarla araçlarını muayene ettirmek zorunda. Fakat TÜVTÜRK muayene sistemi ile ilgili değişiklik yaptı. İşte merak edilen detayın ayrıntıları…

İstanbul'un deprem erken uyarı sistemi çalışıyor mu? Kandilli'den son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul'un deprem erken uyarı sisteminin çalışmadığını gündeme getirmişti. Peki İstanbul'un deprem erken uyarı sistemi çalışıyor mu? Kandilli Rasathanesi, açıklama yaparak sorun bulunmadığını açıkladı.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi en ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi, gelişmiş motor gücü sayesinde 4 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlanmasını sağlar. Çift emniyet sistemi sayesinde ürünün ömrü uzun olur.

Faiz oranı terimi bu banka sayesinde tarih oluyor! İşte yeni uygulamayı duyuran bankanın kredi detayları...

Ekonominin her geçen gün kötüleşmesi pek çok kişinin ihtiyaç kredileri kampanyalarına ilgi göstermesine neden olmaktadır. Bu durum bankaları harekete geçirdi. Faiz oranlarını kaldıran Albaraka Türk katılım Bankası tarafından belirlenen güncel kar payına ilişkin detaylar haberimizde...

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Odeabank'tan yüksek faiz fırsatı! Bu kampanya kaçmaz! 

Birikim yapanlar ya da yapmak isteyenler için Odeabank'ın bu imkanı sizin için vazgeçilmez olabilir. Türk Lirası cinsinden birikimleriniz için 40-100 gün vade aralığında %27,50’ye varan faiz oranı fırsatı detayları haberimizde.

Kuveyttürk faiz sistemi Haberi

Kuveyttürk faiz sistemi

Konut kredisi oranlarını Şubat 2014'de düşürmeye başlayan, Nisan ve Haziran aylarında da oranlarını iki kez düşüren Kuveyttürk Katılım Bankası, Temmuz ayında oranlarını yeniden düşürdüğünü açıkladı.


Kredipazari.com'un edindiği bilgilere göre Kuveyttürk, Temmuz ayı ilk haftasında yeni bir indirim kararı daha alarak 61-120 ay aralığındaki konut kredisi oranlarını 0.02 puan indirdiğini açıkladı. Kararla birlikte 61-120 ay vade aralığındaki konut kredisi kar oranları %0.97’den %0.95’e kadar düştü. 3-36 ay vade aralığındaki oranlar %0.89’da, 37-60 ay vade aralığındaki oranlar ise %0.91’de sabit kaldı.


Konut Kredisi Taksitleri Üç Ay İçinde 36 TL Azaldı


Nisan ayı sonunda %1.03 olan 120 ay vadeli konut kredisi oranının Temmuz ayı ilk haftasında %0.95’e düşmesiyle aylık taksitler, konut kredisi hesaplama yapıldığında 1.436 TL’den 1.400 TL’ye kadar düştü. 3 ay içinde oranlarda yapılan...