28 / 04 / 2024

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında

17 Ağustos depremine ilişkin Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında görüşlerini içeren bir yazı yayınladı.

Salih Sağında Şehitler Haftası mesajı yayınladı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, kutsal vatanımız için hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

Salih Sağında Dünya Kadınlar Günü mesajı yayınladı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında’nın “Dünya Kadınlar Günü” mesajı yayınladı. Sağından, "Kuyaş olarak; bizi biz yapan vefakar ve fedakar kadınlarımızın “Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyoruz." dedi.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Habıbı tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kuyaş Gayrimenkul'ün kalan payları satışa sunulacak!

Kuyaş Gayrimenkul'Ün yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316 milyon 974 TL olup, kalan paylar Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan satışa sunulacak.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Kuyaş Gayrimenkul'ün sermayesi 100 milyon TL'ye çıkarılacak!

Kuyaş Gayrimenkul'ün 100 milyon TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 54.437.596,32 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 45.562.403,68 TL nakit karşılığı, olmak üzere 54.437.596,32 TL'den 100 milyon TL'ye çıkarılması karalaştırıldı.

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

Kuyaş Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Kuyaş Gayrimenkul'ün 2019 yılı faaliyet döneminde TFRS ve VUK'na göre zarar açıklanmış olması sebebiyle, kar dağıtımı yapılmaması oylamaya sunuldu oy birliği ile karar verildi.

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında Haberi

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında

17 Ağustos depremine ilişkin Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında görüşlerini içeren bir yazı yayınladı.


Salih Sağında'nın mesajı;

Çok büyük can, mal kaybına ve acıya sebep olması bakımından üzüntüsünü hala içimizde hissettiğimiz 17 ağustos depremi,  binalarımızın ve toplumumuzun böyle bir doğal afet karşısında ne kadar hazırlıksız olduğunu ortaya çıkarttı. Devamında ki toplumsal bilinçlenme sonucunda çıkan yasalar ve düzenlemeler şu anda içinde bulunduğumuz kentsel dönüşüm sürecinin önünü açarak , yenilenmemesi halinde bir sonraki depremde yine üzücü can ve mal kaybına yol açacak binlerce binanın yenilenmesine ve yeni yapılan binaların da gerekli standartlarda üretilmesine vesile oldu ve hala oluyor. Biz de KUYAŞ gayrimenkul olarak, bir milli mesele kabul ettiğimiz kentsel dönüşümün tam kalbinde yer alıyoruz. Hem yeni yaptığımız binalarda hem de kentsel dönüşümle...