10 / 05 / 2024

kuyumcu sanatkarları yapı kooperatifi devir

kuyumcu sanatkarları yapı kooperatifi devir

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, S.S. İstanbul Kuyumcu Sanatkarları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'ni devralıyor.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

Bakan Pekcan'dan esnafa müjde! Yeni yapılandırma hayata geçiriliyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlar için bir kolaylık daha hayata geçirildiğini belirterek, yeni bir borç yapılandırılması başlatıldığını duyurdu.

Trabzon'da kuyumcu kent inşa edilecek! 

Trabzon'da hasırı ile kazaziyenin yapım aşamalarının da gösterileceği ve ürünlerin satışa sunulacağı "Kuyumcu Kent" projesi için düğmeye basıldı.

Bendevi Palandöken: Esnafa kira yardımı yapılmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yaptığı açıklamada, "Yüzde 70'i kiracı konumunda olan esnafımıza kira yardımı yapılmalı." dedi.

Esnaf ve Sanatkarların Uğradıkları Zararların Giderilmesi İçin Bazı Kanun'larda değişiklik!

Esnaf ve Sanatkarların Yeni Koronavirüs (Covid-19) Salgınına Karşı Alınan Önlemler Kapsamında Uğradıkları Zararların Giderilmesi İçin Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Ruhsar Pekcan'dan esnafa kredi yapılandırma müjdesi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Esnaf ve sanatkarlarımızın Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla kullandıkları kredilerden takipte olanları yapılandırıyoruz." diye konuştu.

Esnaf borçlarına yeniden yapılandırma talebi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Palandöken, Kovid-19 salgını nedeniyle iş yerleri kapalı olan esnafın, geçmiş dönem borçlarını ödeyebilmesi için yeniden yapılandırmaya gidilmesini istedi.

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi kapsamında esnaf ve sanatkarların, bankalardan 6 aylık kira tutarları kadar 24 aya kadar vadeli kredi kullanmaları ve kullanılan bu kredinin faiz giderlerinin Devlet tarafından karşılanması amaçlanıyor.

Esnaf ve sanatkarların kira borcu yedek ödenekten karşılanabilir!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ekonomiye ilişkin hazırlanan torba teklife yeni maddeler eklenebileceğini ve esnaf ve sanatkarların kiralarının karşılanması yönünde görüşmeler yapılacağını belirtti...

Esnafın kamu borçlarında yapılandırma beklentisi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken: "Vergi ve SGK primi borçlarında yapılandırma beklentisi oluştu. Esnaf hiçbir zaman devlete borçlu kalmak istemez ancak kalıcı reformlardan sonra yapılandırmalara ihtiyaç ortadan kalkar." dedi.

Zekeriya Mutlu: Kira artışları TÜFE'ye göre yapılacak!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, kamu ve özel mülklerin kiralarındaki artışların artık tüketici enflasyonunun 12 aylık ortalamasına göre yapılacağını söyledi.

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Nurer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nuri Kuyumcu ve Erdal Bağlar ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

kuyumcu sanatkarları yapı kooperatifi devir Haberi

kuyumcu sanatkarları yapı kooperatifi devir


Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından gelen açıklama;


16.Ocak.2013 tarihli 324 sayılı Yönetim Kurulu Kararı gereği;

Gündem : 5520 Sayılı KVK Madde 19. Gereği Külliyen Devir Hakkında

1 - S.S. İstanbul Kuyumcu Sanatkarları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi' ne devir olmasına,

2 - Devir işlemlerinde 5520 Sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19' uncu maddesi gereği külliyen devirin geçerli olacağına,

3 - Külliyen devir için şirket özvarlığının mahkeme tarafından tespiti için gerekli işlemlerin başlatılmasına;

karar altına...