27 / 04 / 2024

Kuyumcukent Gayrimenkul açıklamaları

Kuyumcukent Gayrimenkul açıklamaları

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yüzde 10 bedelsiz hissesi dağıtılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul projesi için Adi Ortaklık Sözleşmesi imzaladı. Şirketin 500 TL'lik kısmını Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi'ne ve yüzde 10 bedelsiz hissesini ise yine bedelsiz hissesi yine bedelsiz olarak şirkete dağıtılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ekonomideki yeni dönem' açıklamalarıyla TL varlıklar hızla değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomideki yeni dönem" açıklamaları sonrası borsa rekor tazelerken, dolar ve altın sert düştü.

Kuyumcukent Gayrimenkul komite raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul, halka arzdan elde edilen fonların kullanım yerlerine ilişkin denetimden sorumlu komite raporunu KAP'ta yayınladı.

Dolar, Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası 8,1840'a kadar geriledi!

Dolar/TL, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası sert düşerek 8,1840'a kadar geriledi.

Miryam Maştaoğlu, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nca Mali ve Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Miryam Maştaoğlu'nun bu görevden alınarak Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün esas sözleşme tadiline SPK'dan onay!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün  "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6. maddesinin güncellenmesi ve yeni şekli SPK'ya yapılan başvurusu SPK'nın E-29833736-105.01.01.01-11031 sayılı yazısı ile onaylandı ve SPK onaylı esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün sermayesi 100 milyon TL'ye artırıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 54 milyon 437 bin 596 TL olan çıkarılmış sermayesi, 45 milyon 562 bin 403 TL nakit karşılığı bedelli sermaye artırımı ile 100 milyon TL'ye artırıldı. Yeni pay alma haklarının kullanımından sonra kalan 316 milyon 974 bin 995 TL nominal paylar satıldı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün kalan payları Borsa'da satılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra  kalan paylar; 2 iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa  Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan Borsa'da satılacak.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 45.5 milyon TL'lik izahnamesi onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul, ihraç ve halka arz edilecek 45 milyon 562 bin 403,68 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden paylara ilişkin izahnamenin onaylandığını açıkladı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 faaliyet raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul açıklamaları Haberi

Kuyumcukent Gayrimenkul açıklamaları

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) KUYAŞ hisselerindeki olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımlar'nın hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. Maddesine istinaden Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin ''Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri'' başlıklı 8. Maddesine istinaden Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. 
 
İlgili açıklama Borsa İstanbul A.Ş.'nin resmi talebi üzerine yapılmıştır. 
 
Kamuoyunun bilgisine sunulur. 

Saygılarımızla,  
 
KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI...