05 / 05 / 2024

Kuyumcukent Gayrimenkul başvuru

Kuyumcukent Gayrimenkul başvuru

Kuyumcukent Gayrimenkul ulusal 2. pazara başvuruda bulunacak. Söz konusu işlemlerin gerçekleştirilmesi ve gerekli izinlerin alınması amacıyla Borsa İstanbul A.Ş'ne ve diğer yetkili mercilere başvuruda bulunulmasına oy birliği ile karar verildi...

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın...

Noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapılacak?

Gayrimenkul satışında yeni dönem start aldı. Bu kapsamda alım ve satım işleri artık noterlerden yapılabilecek. Peki, vatandaş noterden gayrimenkul satışı için nereye başvuru yapacak? İşte detaylar...

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Kuyumcukent Gayrimenkul Ana Sözleşmesi'nin tadil metinleri onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurusu yapılan Ana Sözleşme Tadil Metinleri, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul esas sözleşmesini yeniledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul, "Şirketin Unvanı" başlıklı 2. maddesinin, "Merkez ve Şubeler" başlıklı 3. maddesinin, "Yönetim Kurulu" başlıklı 9-1. maddesinin, "Şirketin Temsili" başlıklı 9-3. maddesinin ekteki şekilde değiştirilmesine karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün esas sözleşme tadiline SPK'dan onay!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün  "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6. maddesinin güncellenmesi ve yeni şekli SPK'ya yapılan başvurusu SPK'nın E-29833736-105.01.01.01-11031 sayılı yazısı ile onaylandı ve SPK onaylı esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul sermayesini 100 milyon TL'ye çıkarıyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 100 milyon TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 54 milyon 437 bin 596,32 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 54 milyon 437 bin 596,32 TL'den 100 milyon TL'ye çıkarılması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Kuyumcukent Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Ufuk Başer'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına, Barış Sakarya ve Zekeriya Aslan'ın Yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına ve atamanın 25 Haziran 2020'de yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım'ın 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Memet Tayran Demir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Memet Tayran Demir'in kendi isteğiyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkan Vekilliği görevinden ayrılma isteği onaylandı...

Kuyumcukent Gayrimenkul başvuru Haberi

Kuyumcukent Gayrimenkul başvuru

Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz payları Sermaye Piyasası Kurulu'nun 03/08/2012 tarih ve 26/885 sayılı kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş.'nin Serbest İşlem Platformunda (SIP) KUYAS işlem kodu ile işlem görmektedir. 


Borsa İstanbul A.Ş.'nin (BİAŞ) 383 sayılı "Halka Açık Şirketlerin Hisse Senetlerinin Halka Arz Edilmeksizin Borsada İşlem Görmesine İlişkin Esaslar" genelgesi ile şirketimiz paylarının BİAŞ 2 nci Ulusal Pazar'da İşlem Görmesi imkanı ortaya çıkmıştır. 


Şirketimiz paylarının işlem görmekte olduğu SİP'ten, 2 nci Ulusal Pazar'a geçmesi tüm yatırımcılarımız açısında yararlı olacak ve yatırımcılarımıza kolaylık sağlayacaktır. 


BİAŞ 2 nci Ulusal Pazar'da işlem görmesinin sağlanması için devam eden çalışmalar kapsamında yapılacak tüm iş ve işlemlerde Şirketimiz Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine,


Söz konusu işlemlerin gerçekleştirilmesi ve gerekli izinlerin alınması amacıyla Borsa İstanbul A.Ş'ne ve diğer yetkili mercilere başvuruda bulunulmasına,


Oy...