04 / 10 / 2024

Kuyumcukent Kooperatifi

Kuyumcukent Kooperatifi

2002 yılında yapımı devam eden Kuyumcukent, Kapalıçarşı'nın pabucunu dama atacakmış. 350 bin metrekare alanıyla Kapalıçarşı'dan yüzde 20 daha büyük olacak tesislerde yaklaşık 2 bin 500 işyeri olacakmış.

Kuyumcukent Gayrimenkul finansal tablolarını solo açıklayacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırıları bağlı ortaklıklarının, 31 Aralık 2015 tarihli finansal tablolarımıza, özkaynak yöntemine göre dahil edilecek olması sebebiyle, şirketimiz finansal tabloları konsolide olmaktan çıktığını açıkladı.

Sorgun Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yeni binası açıldı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Bozdağ, "Bu bina sayesinde kooperatif gerek üyelerine, gerek Sorgun’a, gerekse Yozgat’a daha iyi hizmet verecektir" dedi

Kuyumcukent GYO 2015'e ait geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak ile 31 Aralık 2015 dönemine ait ekli gelir tablosu geçici vergi beyannamesini yayınladı. Beyanname ergi dairesine verilmiş olup, SPK mevzuatına göre düzenlenmedi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün sermaye artırımı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul, sermayesinin 9 milyon 72 bin 932,72 TL'den 9 milyon 72 bin 932,72 TL'si iç kaynaklardan, 9 milyon 72 bin 932,72 TL'si nakit karşılığı olmak üzere 27 milyon 218 bin 798,16 TL'ye artırılmasına ilişkin işlemler tamamlandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımı ipotek tutarını açıkladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ipotek tutarını açıkladı. İşte Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımı'nın o raporu...

Kuyumcukent Gayrimenkul, 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımı şirket portföyünde yer alan tüm gayrimenkullerin 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte değerleme raporu...

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Kuyumcukent Gayrimenkul pay geri alımında fiyat aralığını değiştirdi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ., pay geri alım programı çerçevesinde asgari ve azami düzeltilmiş fiyat aralığını 0,39 TL-2,73 TL olarak yeniden belirlediğini KAP'a bildirdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul sermaye artırımı tecil işlemlerine başlıyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Sermaye Piyasası Kanunu'nun 18'inci maddesinin yedinci fıkrası uyarınca tescil ve ilanı için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den sermaye artırımı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. sermaye artırımının tamamlanması hakkındaki süreçle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklamada bulundu. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı detaylı açıklama şöyle...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün pay satışı tamamlandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Borsa İstanbul A.Ş.Birincil Piyasa Halka Arz işlemleri kapsamında, kullanılmayan payların satışı bugün itibariyle tamamlandı.

Ekim ayında 33 konut yapı kooperatifi kuruldu!

Yılın 10 ayında 55 bin 888 şirket ve kooperatif kuruldu Ekimde 68 kooperatif kuruldu. Kurulan kooperatiflerin, 33'ü konut yapı kooperatifi, 6'sı motorlu taşıyıcılar kooperatifi, 6'sı da sulama kooperatifinden oluştu.

Kuyumcukent Gayrimenkul finansal tablolarını açıkladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketin finansal tabloları...

Kuyumcukent Kooperatifi Haberi

Kuyumcukent Kooperatifi



Karanlıkta bir ışık


Yapımı hızla devam eden Kuyumcukent, Kapalıçarşı'nın pabucunu dama atacak. Tesis, konumu ve modern mimarisiyle de ilgi odağı olacak


Aydın BOYSAN


   İstanbul'daki ''yeni Kuyumcukent tesisi inşaatı' geleceğe umut saçıyor. BAYTUR'un öncülüğünde yapılan tesisler, 'yalnız Türkiye'nin değil dünyanın da en büyük yapıtı' olarak gösteriliyor.

    Kuyumcukent Kooperatifi Başkanı M. Ercan Özgür, 'İstanbul'un yüzakı olacak' projeyle ilgili bilgi verdi. Kapalıçarşı'nın tarihi dokusu içinde çağdaş kuyumculuk tesislerinin yerleşmesinin zor olduğuna değinen Özgür, şunları söyledi: 

    ''Kapalıçarşı etrafında bu işi genişletmenin imkanı yoktu. Bu yüzden yeni bir tesise ihtiyaç vardı. Biz de böyle bir projeye başladık. Proje hayata geçtiği zaman, Kapalıçarşı artık...