29 / 04 / 2024

kuyumcukent neresi için ruhsat aldı

kuyumcukent neresi için ruhsat aldı

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları şirketi Bahçelievler'de bulunan mevcut arsa üzerinde inşa edilecek 2 binası için Bahçelievler Belediyesi'nden aldığı inşaat ruhsat onay raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları şirket esas sözleşmesinin tadili için uygun görüş ve izin alınmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı...

Kuyumcukent Gayrimenkul 30 milyon TL'yi projeleri için ipotek verdi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu ve Akalın projelerinin finansmanı için Burganbank'a 30 milyon TL'yi 1. derece ipotek verdi.

Kuyumcukent GYO, Çınar Sitesi için 2 şirketle sözleşme imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Küçükçekmece Çınar Sitesi için Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnşaat Pazarlama ile ortaklık sözleşmesi imzaladı.

Sancaktepe'de 3. Köprü yolu için kamulaştırılacak alanlar neresi?

Üçüncü Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Sancaktepe ilçesinde hangi ada ve parseller kamulaştırılacak? Sancaktepe'de 3. Köprü yolu için kamulaştırma yapılacak yerler neresi? Sancaktepe'de hangi mahallelerde kamulaştırma olacak?

Kuzey Marmara Otoyolu için Sarıyer'de nereler kamulaştırılacak?

Sarıyer'de İstanbul'un 3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma kararı alınan parseller hangileri? Sarıyer ilçesinde üçüncü köprü için kamulaştırılacak alanlar nereler? 3. Köprü yolu için Sarıyer'de neresi kamulaştırılacak?

3. Köprü yolu için Başakşehir'de kamulaştırılacak parseller!

İstanbul'un üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu için Başakşehir'de kamulaştırılacak parseller hangileri? Kuzey Marmara Otoyolu için Başakşehir İkitelli'de neresi kamulaştırılacak?

Kuyumcukent'te Rum, Ermeni ve Süryani esnaf için şapel açıldı!

KUYAşž tarafından Bahçelievlerde hayata geçirilen Kuyumcukent'te Rum, Ermeni ve Süryani esnaflar için bir şapel açıldı. İşte Kuyumcukent'te açılan şapelin kutsama töreninden fotoğraflar...

5 yıldızlı otel arazisi için teklif yağıyor!

Gürallar ve Karaca Grubu Kuyumcukent’te 5 yıldızlı otel arazisi için rakip oldu

23 Türk inşaat firması Katar için hazır

Katar ile sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) tedariki konusunda görüşmelerde bulunan Türkiye mutabık kalınması durumunda ilk etapta 4 milyar metreküp civarında LNG bağlantısı için bir iyi niyet protokolü imzalamayı düşünüyor

Eminevim'de çekiliş için son gün 31 Ağustos!

Vade farksız ödeme alternatifiyle “Altın günü modeli” ev sahibi yapan Evminevim'de çekiliş için son gün 31 Ağustos...

Latife Tekin, Myndos için Ertuğrul Günay'ı göreve çağırdı

Ünlü romancı Latife Tekin, Gümüşlük Akademisi'ne yönelik saldırıların önlenmesi ve Myndos'un kurtarılması için Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ı göreve çağırdı

Bosh için Ekim ve Kasım kritik geçecek

Bosch Türkiye'nin Genel Müdürü Hermann Butz, "Önümüzdeki Ekim-Kasım ayları biz dahil tüm reel sektör için çok kritik" dedi

Clinton `keyif' için Les Ottomans'da kalacak

Bill Clinton, Kasım'da `keyif tatili' için geleceği İstanbul'da Les Ottomans'da kalacak

kuyumcukent neresi için ruhsat aldı Haberi

kuyumcukent neresi için ruhsat aldı

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Şirketi'nin İstanbul Bahçelievler Yenibosna'da inşa edeceği Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsat alım raporu onaylandı.


Kuyumcukent Gayrimenkul Açıklama;


İstanbul İli Bahçelievler İlçesi 2. Bölge Yenibosna köyünde 243 DB1B Pafta, 1541 Ada 1 parselde mevcut arsamız üzerinde inşaa edilecek  Borsa İstanbul A.Ş. Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsatları Bahçelievler Belediyesi tarafından onaylanmıştır.


Bahse konu inşaat projesine ait inşaat faaliyetlerine en kısa sürede başlanılacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine arz...