29 / 04 / 2024

Kuyuönü İtfaiye

Kuyuönü İtfaiye

Nitelikli personelin yanı sıra araç gereç olarak da bölgenin en kapsamlı teşkilatına sahip olan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, her geçen gün kendini geliştiriyor.

Uzman Kadeşler Kuyu Temel Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Kadeşler Kuyu Temel Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Selami Baş tarafından kuruldu.

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cazır tarafından kuruldu.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Koza Kent Tatlıkuyu'da yaşam başlıyor!

Kozcağaz İnşaat'ın imzasıyla “Lüks yaşamın” tanımıyla hayata geçirilen Koza Kent Tatlıkuyu projesinde yaşam başlıyor.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinde yer alan 1984 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 4. Etap 397 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 4. Etap ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yaplacak.

TOKİ Diyarbakır 3. Etap 417 konut ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 3.Etap 417 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır 2. Etap 535 konut ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 2.Etap 535 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 635 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 1. Etap ihalesi 11 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 635 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Kuyuönü İtfaiye Haberi

Kuyuönü İtfaiye


Nitelikli personelin yanı sıra araç gereç olarak da bölgenin en kapsamlı teşkilatına sahip olan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, her geçen gün kendini geliştiriyor.

Büyükşehir statüsü ile birlikte yeniden yapılanmaya giden İtfaiye Dairesi Başkanlığı, meydana gelebilecek yangın ve diğer doğal afetlere anında müdahale edebilmek için şehrin değişik noktalarına şube kuruyor. Bu kapsamda daha önce Sanayi Sitesi ile Organize Sanayi Sitesi’nde şubesi bulunan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, şimdi de Kuyuönü’nde kurduğu şubeyi hizmete sundu.

Yeni hizmete giren Kuyuönü şubesi ile birlikte; 1 merkez ve 3 de şube olmak üzere toplam 4 noktada, yangınlara müdahale etme imkanına kavuşuldu.

Kuyuönü Mezarlığı yanında hizmete giren mobil İtfaiye Şubesi, 3 araçlık kapasitesi ile 3 vardiya halinde 15 personelle hizmet veriyor.



Malatya Büyükşehir...