05 / 05 / 2024

Kuzey Çevre Yolunda çalışmalar tekrar başladı

Kuzey Çevre Yolunda çalışmalar tekrar başladı

İhalesi yargıya taşınınca 1 yıl geciken Kuzey Çevre Yolu'nda çalışma tekrar başladı. İlk etap 2017'ye yetişecek. Gecikme olmasa proje EXPO'ya yetişecekti.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Kuzey Yakası'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 3 Parsel (Eski 888 Ada 4 Parsel) C Blok Spor Alanının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun 398.4 kilometresi tamam!

Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu'nun 398.4 kilometresi tamamlandı. Projenin son bölümü Çatalca’nın Nakkaş Mahallesi ile Başakşehir arasında bulunan 45 kilometrelik yolunda kısa sürede açılması planlanıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu yarın satışa çıkarıyor.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu satışa sunuyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit-Akyazı bölümü 19 Aralık'ta açılıyor!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemeler yaptı.

Kuzey Çevre Yolunda çalışmalar tekrar başladı Haberi

Kuzey Çevre Yolunda çalışmalar tekrar başladı

Yapım ihalesi yargıya taşınan ve bu nedenle yaklaşık bir yıl geciken Kuzey Çevre Yolu'nda çalışmalar yeniden başladı. Proje kapsamında 11 farklı seviyeli kavşak, 9 alt geçit, 8 üst geçit, 2 hidrolik köprü hayata geçecek. Toplam 36 kilometrelik güzergah, 3 şeritli iki yol olacak. Proje, günde 50 bin aracın kullandığı Antalya-Aksu hattındaki trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak. Yolun tamamlanmasının ardından büyük bölümünü ağır tonajlı araçların oluşturduğu günlük ortalama 10-15 bin aracın bu yolu kullanması bekleniyor. Kuzey Çevre Yolu ilk olarak 31 Aralık 2008 yılında Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ağına alındı. 20 Mart 2010'da 25 bin ölçekli istikşaf planı onaylanan Kuzey Çevre Yolu, 19 Aralık 2014'te ihale edildi. Ancak ihale yargıya taşınınca gecikme yaşandı. Önce ihale iptal edildi, yeni ihaleye gidildi....