30 / 04 / 2024

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Enver Karaaslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çiftçi tarafından kuruldu.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Haberi

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Enver Karaaslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.


Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...