04 / 07 / 2024

kuzey ırak baraj

kuzey ırak baraj

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin Gomaspan Barajı İnşaatı ile ilgili Şenk Şirketi'ne sunduğu ortak teklif kabul edildi...

Limak'tan Kuzey Irak'a 141 milyon dolarlık tünel!

Limak, DEAŞ’ın saldırılarına rağmen yapımını üstlendiği 3.6 kilometrelik Gali Zakho Tüneli’ni açtı.

Akçay Barajı'nın yapımı devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla bölgesinde yapımı devam eden Akçay Barajı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensuplarına tanıtıldı.

Kuzey Irak Erbil Gayrimenkul Fuarı 26-29 Ekim'de!

Kuzey Irak Erbil'de bu yıl 2.si gerçekleşecek olan ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Veysel Eroğlu: 1071 baraj göleti ve sulama tesisi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "2019 yılına kadar 1071 baraj göleti ve sulama tesisini yapacağız. Biz bırakın göleti, barajı ve sulaması dahil 4.5 milyon liraya 18 ayda bitiriyoruz." dedi.

Nevita gözünü Kuzey Irak’a çevirdi!

Fuzul Grup bünyesinde faaliyet gösteren Nevita, Orta Doğu ve Körfez ülkesi yatırımcılarını Türkiye’ye çekiyor. Bugüne kadar 90 milyon TL değerinde yatırımı Türkiye’ye getiren Nevita, gözünü K. Irak’a çevirdi.

Türkiye Kuzey Irak doğalgazını ithal etmeye hazırlanıyor!

Rusya’nın doğalgazı kesmesi ihtimaline karşılık Katar ve Azerbaycan’la mutabakat imzalayan Türkiye şimdi de Kuzey Irak doğalgazını ithal etmeye hazırlanıyor. Bu amaçla inşa edilecek Şırnak Boru Hattı’nın ihalesi yılbaşına kadar yapılacak.

Çubuk Barajı, yüzde 100 doldu!

Kar erimesi ve son haftalardaki yağışlarla tamamen dolan Çubuk Barajı 'nda, savaktan su bırakılmaya başlandı.1 milyon 100 bin metreküp kapasiteli Çubuk-2 Barajı'nı yüzde 100 doldurdu.

Çubuk Barajı yüzde 100 doldu!

Kar erimesi ve son haftalardaki yağışlarla tamamen dolan Çubuk Barajı'nda, savaktan su bırakılmaya başlandı. Ailesiyle baraja gelen Şabettin Çaylan, "Allah'a şükürler olsun, suyumuz doldu. Mutluyuz, huzurluyuz. " dedi.

Alaköprü Barajı su seviyesi son durum!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce yürütülen ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) su sağlayacak KKTC Su Temin Projesi kapsamında Türkiye tarafında yapımı tamamlanan Alaköprü Barajı'nda su seviyesi hızla yükseliyor.

Alaköprü Barajı'nda su seviyesi hızla yükseliyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce yürütülen ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) su sağlayacak KKTC Su Temin Projesi kapsamında Türkiye tarafında yapımı tamamlanan Alaköprü Barajı'nda su seviyesi hızla yükseliyor.

KKTC Su Temini Projesi'nde Alaköprü Barajı su tutmaya başlayacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine su temini projesinde Türkiye tarafından yapımı tamamlanan Alaköprü Barajı pazartesi gününden itibaren su tutmaya başlayacak.20 Temmuz'da KKTCye su verilecek.

NMR İnşaat Kuzey Irak yatırımlarına devam ediyor!

Lojistik, inşaat ve dış ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Anç Grup, Irak'taki yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Anç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Anç, NMR İnşaat adı altında Kuzey Irak'taki yatırımlarına devam ettiklerini söyledi..

YHT Kuzey Irak'a gidecek!

YHT Kuzey Irak'a gidecek. Yeni yılda 5 milyar lira yatırım planlayan TCDD, YHT seferlerini komşu ülkelere kadar götürecek. 2015 programı kapsamında Kuzey Irak hattı gündeme gelecek.

kuzey ırak baraj Haberi

kuzey ırak baraj

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'den özel durum açıklaması; 


Kuzey Irak Tarım ve Su kaynakları Bakanlığı'nın Gomaspan Barajı İnşaatı İhalesi için Şirketimiz ve yerel  Şenk Şirketinin sunduğu ortak teklif kabul edilmiştir. İhale bedeli 97.293.420.000 Irak Dinarı ve inşa süresi 5...