20 / 05 / 2024

kuzey irlanda turizm

kuzey irlanda turizm

Çekimleri Kuzey İrlanda'da yapılan Game of Thrones dizisi nedeniyle bölgeye turistler akın ediyor...

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu yeni yatırımlara yön oldu. Güzergâha son 1 ayda 10 milyarlık yatırım sağlandı. Otoyol, turizm, gayrimenkul ve sanayi gibi sektörlere büyük katkı sağladı. 

Kuzey Resort Otel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Resort Otel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Akbulut tarafından kuruldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Fourhands Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fourhands Turizm Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Tiryaki ve Kuzey Akdemir tarafından kuruldu.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Kuzey Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selçuk Karagöz tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta entelektüel turizm geliştirilecek!

KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, "yavru vatan Kıbrıs'ta" entelektüel turizmi geliştirmek istediklerini söyledi.

Çanakkale'de Kuzey Ege Turizm Zirvesi yapıldı!

Çanakkale ve Balıkesir 'de turizmin iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve denetlenmesi hususları ve 2015 yılında izlenecek politika görüşüldü. Kuzey Ege Turizm Zirvesi, bölgedeki sorunların çözümü amaçlanarak gerçekleşti.

Yayla Enerji Ankara 2. etap Kuzey Kuşaklama ihale süresini uzattı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji Ankara 2. etap Kuzey Kuşaklama ihale süresini uzattı.

Kuzey Rüzgarları Denizcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Rüzgarları Denizcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Burçin Molla, Niyazi Onur Dalgın tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Beykoz, Kanlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Akgünler Turizm KKTC-Türkiye seferlerini artırdı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren Akgünler Turizm, Trabzon, Kayseri ve Bursa'dan Kıbrıs'a sabit fiyatlı direkt uçuş seferleri ile iki ülke ilişkilerinde fark yaratmayı amaçlıyor.

K Kuzey İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K Kuzey İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mecit Kızılkaya, Selim Karaman, Aydın Utar, Ali Özdemir tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

kuzey irlanda turizm Haberi

kuzey irlanda turizm

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi toplayan ve Türkiye'de yayınlanan ABD yapımı fantastik Game Of Throne dizisi, Kuzey İrlanda turizmine büyük katkı sağlıyor. New York Times gazetesinin haberine göre, büyük bölümü Kuzey İrlanda'da çekilen dizi ülkeye gelen turist sayısında büyük bir artış yaşanmasına sebep oldu. Kuzey İrlanda Turizm Ofisi de dizinin potansiyelinin farkına vardı ve dizinin çekildiği mekanları gösteren bir rehber yayınladı. Eskiden iç savaş sebebiyle büyük zarar görmüş olan ülkede yaşana bu akım, Kuzey İrlanda'nın imajının değişmesi için büyük bir şans olarak görülüyor. Rehber David McAnirn "Eskiden kimsenin gelmediği yerlere yüzlerce turist akın ediyor" dedi.


Milliyet...