27 / 04 / 2024

kuzey kore tarım adaları

kuzey kore tarım adaları

ABD'li gazete Los Angeles Times'ın ortaya attığı iddiaya göre Kuzey Kore, füze fırlatmak için kullanılacak 3 yapay ada inşa ediyor.

Kuzey İnşaatçılık ve Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kuzey İnşaatçılık ve Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Enver Karaaslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

İş Bankası 14 şubede tarım bankacılığı için özel servis kurdu!

Türkiye İş Bankası, tarım bankacılığı faaliyetleri için organizasyon yapısında yeniliğe giderek, 14 şubede yeni yapılanma başlattı. Tarım faaliyetlerinin yoğun olduğu şubelerde kurulan servisleri ile sadece tarım müşterilerine hizmet verilecek...

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, "Türkiye, tarımda dünyada 11'ncilikten 7'nciliğe geldi, Avrupa' da İtalya'yı, Fransa'yı solladık ve Avrupa'da birinci konuma geldik" dedi...

Ağrı Murat Nehri taşınca tarım arazileri sular altında kaldı!

Nehir taşınca tarım arazileri sular altında kaldı. Murat Nehri'nin su seviyesi yükselince Ağrı' nın Diyadin ve Taşlıçay ilçeleri ile kent merkezindeki tarım arazileri zarar gördü.

2b tarım arazisi nedir?

6831 sayılı Orman Kanununun değişik 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (B) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerlere deniyor. Peki 2b tarım arazisi nedir?

Çankırı'da köy sakinleri tarım arazisine kurulacak tuz fabrikasını protesto etti!

Seyit Çelik, yaptığı açıklamada, köyün tek geçim kaynağının bulunduğu araziye tuz fabrikası kurulmak istendiğini öne sürerek, tuzun bölgedeki topraklara zarar vereceğini, bu nedenle artık tarım ve hayvancılık yapılamayacağını savundu.

Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Yatırımları'nı devralıyor!

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi devralıyor.

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Zeytinburnu, Tercüman Sitesi A3 Blok'ta kuruldu.

Ekin Tarım Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Tarım Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cem Şahin tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak'ta kuruldu.

Tarihi Buğday Pazarı’na otopark, Tarım Tarihi Müzesi, işyerleri ve meydan yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Buğday Pazarı’nda önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Çalışmalarına başlanan proje kapsamında bölgeye 800 araçlık katlı yeraltı otoparkı, Tarım Tarihi Müzesi, işyerleri ve meydan yapılacak.

Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akhisar Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Deren, Ahmet Özpınar, Mehmet Aktaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Enerji'yi devraldı!

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından karar verilip bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları firması, Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları şirketini devir aldı.

kuzey kore tarım adaları Haberi

kuzey kore tarım adaları

Kuzey Kore ile ilgili ABD'li gazete Los Angeles Times çarpıcı bir iddia ortaya attı.İddialara göre Kuzey Kore, füze fırlatmak için kullanılacak Sarı Deniz'de 3 yapay ada inşa ediyor. 


Los Angeles Times Gazetesi haberinde kıtalararası balistik füze fırlatmak için kullanılan Sohae test alanı çevresinde dikdörtgen parseller şeklinde inşa edilen adalarda askeri amaçlı tesisler ve yollar inşa edildiğini öne sürdü.


Ancak Kuzey Kore resmi medyasından açıklama geldi. Kuzey Kora ise adaların fazladan tarım alanı açma amaçlı olarak inşa edildiğini söyledi.


Maryland Üniversitesi'nden teknoloji araştırmacısı Steve Sin, Los Angeles Times'a açıklama yaptı. Steve Sin tarafından yapılan açıklamada Kuzey Korelilerin her şeyi 'çifte amaçlı' inşa ettiğini söyleyerek adaların hem tarım hem de askeri amaçlı kullanılabileceğini iddia etti.




Sputnik...