01 / 05 / 2024

kuzey marmara projesi ihalesi

kuzey marmara projesi ihalesi

Gebze ilçesindeki Mollafenari Mahallesi sakinleriyle sohbet eden Fikri Işık, Kuzey Marmara Otoyolu çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan müjdesini verdiği otoyolun bölge için çok önemli olduğunu vurguladı.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu son durum 2021!

Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu projesi hızla tamamlanıyor. Proje proje ne zaman hizmete açılacak? İşte Kuzey Marmara Otoyolu son durum 2021...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda ek maliyet artışları TBMM gündeminde!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında yapılan ek maliyet artışları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi mecliste!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili soru önergesi verildi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu Hasdal Başakşehir kesiminde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi inşaatında Hasdal-Başakşehir kesiminde sona yaklaşıldığını açıkladı. 

Kuzey Marmara Otoyolu için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Büyükçekmece ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatında yüzde 97 fiziki ilerleme sağlandı!

İstanbul'un batısında devam eden Kuzey Marmara Otoyolu Projesi çalışmaları, koronavirüs önlemleri çerçevesinde devam ediyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 5 Kasım'da!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Nakkaş-Başakşehir kesiminin (bağlantı yolları dahil) yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması işi 5 Kasım saat 14:30'da ihale edilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkılıyor!

Yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirilecek Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin yapım dönemi müşavirlik hizmetine ilişkin ihale 5 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek. 

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 21 Mayıs'ta!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesiminin ihalesini 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

kuzey marmara projesi ihalesi Haberi

kuzey marmara projesi ihalesi

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda müjdesini verdiği otoyolun bölge için çok önemli olduğunu vurgulayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, şunları söyledi: "Bölgeyi yakından ilgilendiren otoyol projesi hayata geçtiğinde çevre yerleşim bölgeleri hem iktisadi hem de ulaşım açısından rahatlayacak. Ulaştırma Bakanımızın müjdesini verdiği Kuzey Marmara Otoyolu'nun ihalesi, 6 Mart 2015'te yapılacak.


3. Boğaz Köprüsü'nün de dahil olduğu Kuzey Marmara Otoyolu Projesi, bağlantı yolları dahil, Kurtköy-Akyazı ile Kınalı-Odayeri kesiminin yapım, işletim ve devrine ilişkin ihaleler, 6 Mart 2015'te yapılacak." Işık, otoyolun yapım, işletim ve devrine ilişkin ihale ilanlarının Resmi Gazete'de yayımlandığını dile getirerek, ihaleye katılacak firmaların tekliflerini 4 Kasım itibarıyla Karayolları Genel Müdürlüğüne gönderdiğini...