10 / 05 / 2024

Kuzey Oku Mimarlık İnşaat

Kuzey Oku Mimarlık İnşaat

Kuzey Oku Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Özcivan tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart'ta Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Şark Caddesi'nde kuruldu.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Kuzey Group Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Group Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ömer Atik tarafından 16 Kasım'da kuruldu.

Kuzey Gruop Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Gruop Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Atik tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

6. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali sona erdi!

Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık, İnşaat ve Sanat Okulları Festivali kapanış töreninin ardından sona erdi.

Reflex FX Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Reflex FX Yapı Mimarlık Limited Şirketi, Celal Çağlayan tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Spor Caddesi, Kuzey Sokak 'ta kuruldu.

Aca Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aca Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Erol, Adem Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Bağcılar, Kuzey Plaza'da kuruldu.

Kuzey Oku Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Oku Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Özcivan tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart'ta Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Şark Caddesi'nde kuruldu.

Sia and Moore Mimarlık Arap ülkelerinde lüks konutlar yapıyor!

Sia & Moore Mimarlık’ın sahibi Banu Altay, bölgenin bir kadına gösterdiği olumsuz çalışma şartlarına rağmen Kuzey Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan ve Türkmenistan’da malikaneler yapıyor. Arap mimarisini Osmanlı mimarisiyle buluşturuyor

Denieuwegeneratie mimarlık ekibi ekolojik ev için Jaguar'ı telef etti!

Hollanda'da süper ekolojik evin duvarında Jaguar'ın işi ne Denieuwegeneratie isimli mimarlık ekibi, Kuzey Hollanda'daki Huizen şehrinde, Dutch Mountain isimli evde kullandıkları Jaguar'ın koltuklarını kitap rafı, bagaj kısmını ise içki dolabı ve ufak bir

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Kuzey Oku Mimarlık İnşaat Haberi

Kuzey Oku Mimarlık İnşaat

Kuzey Oku Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Özcivan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Kuzey Oku Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1    Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. 2   Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş...