05 / 05 / 2024

Kuzey Şehir Kuzey Şehir Projesi ne zaman tamamlanacak

Kuzey Şehir Kuzey Şehir Projesi ne zaman tamamlanacak

Gaziantep’te oluşturulan Kuzey Şehir 50 bin konut projesinden Gaziantepli muhtarlar da payını alıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ökkeş Titiz’e muhtarlar için TOKİ sözü verdi.

TOKİ Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir kura sonuçları 2018!

TOKİ Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kurası bugün çekildi. TOKİ Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir kura sonuçları 2018 açıklandı mı?

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir kura çekilişi sonucu 2018!

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kura çekilişi bugün çekildi. İşte TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir kura çekilişi sonucu 2018..

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde kuralar çekildi!

50 bin konutluk Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nin ilk bölümünde yer alan 749 konutluk 2. Etap'ın kurası TOKİ Başkanı Ergün Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin ve konutlara başvuran ailelerin katılımıyla çekildi...

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi'nde kura bugün çekiliyor!

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kura çekilişi bugün Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda yapılacak...  

TOKİ Şehitkamil Kuzey Şehir'de kura heyecanı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir projesi 2. Etap'taki dairelerin kura çekilişi 4 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Şehitkamil Kuzey Şehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Kuzey Şehir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 749 adet konut bulunuyor.

Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ başvuruları başladı!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şehitkâmil Kuzeyşehir'de başvuru dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap 749 Adet Konut kapsamında hayata geçirilecek olan 749 konut satışa çıkarılacak. 

TOKİ Kuzey Şehir 2. Etap başvuruları için geri sayım başladı!

Gaziantep Kuzey Şehir'de yer alan 299 adet 2 oda 1 salon, 176 adet 3 oda 1 salon ve 274 adet 4 oda 1 salon konut için başvurular 14 Mayıs'ta başlıyor.

Kuzey Şehir başvuruları 14 Mayıs'ta başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde inşa edilen Kuzey Şehir'deki 749 konut için 14-25 Mayıs'ta başvurular alınacak...

Kuzey Şehir 2018 başvuruları başladı mı?

Kuzey Şehir başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 749 adet konut bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil Kuzey Şehir başvuru şartları 2018!

TOKİ Şehitkamil Kuzey Şehir başvuru şartları 2018 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 14 Mayıs 2018 itibariyle başlıyor. 

TOKİ Kuzey Şehir 2. Etap başvuruları 14 Mayıs'ta başlıyor!

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir 2. Etap başvuruları 14 Mayıs 2018 itibariyle başlıyor. İşte TOKİ Kuzey Şehir 2. Etap başvuru şartları..

Kuzey Şehir Kuzey Şehir Projesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Kuzey Şehir Kuzey Şehir Projesi ne zaman tamamlanacak

Gaziantep’te oluşturulan Kuzey Şehir 50 bin konut projesinden Gaziantepli muhtarlar da payını alıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Muhtarlar Federasyonu ikinci başkanı ve Savcılı Mahalle Muhtarı olan Ökkeş Titiz’e muhtarlar için TOKİ sözü verdi. Titiz, muhtarlar için verilen bu söz karşılığında Başkan Şahin’e “BAŞ MUHTAR” ünvanı yakıştırdıklarını dile getirdi. 


Gaziantep’te toplam 871 muhtar toplu konut projesinden yararlanma imkanı verileceği için umutlu. Büyükşehir’den onay olan muhtarlar konut için son aşama olarak Başbakan Yardımcısı  ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek’in onayını bekleyecek. Onay gelmesi durumunda Kuzey Şehir Projesi’nde muhtarlar da yerini alacak. Muhtarlar daha şimdiden TOKİ için gerekli peşinat arayışları içerisine girdiler. 


BAŞKAN ŞAHİN TOKİ İÇİN SÖZ VERDİ


Gaziantep’teki muhtarlar için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den TOKİ sözü aldıklarını ve başkan...