03 / 05 / 2024

kuzey yıldızı konutları

kuzey yıldızı konutları

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, sel felaketi sonrası Samsun'a giderek Canik Kuzey Yıldızı TOKİ konutlarında birtakım incelemelerde bulunarak binaların sağlam olduğunu ve evini satmak isteyenlerin konutları ucuza satmamalarını söyledi

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Ankara Yıldız Şehir Konutları geliyor!

Yıldız Şehir İnşaat Ankara Çankaya'da Lodumu Mahallesi'nde 283 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje inşaatı 30 ay içinde tamamlanacak..

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi 2017'de tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezlerinden birini inşa ediyoruz" dedi.

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatlar!

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Didim Ege Yıldızı projesi önümüzdeki yıl teslim ediliyor...

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kuzey Yıldızı Külliyesi'nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Samsun Kuzey Yıldızı projesinde son durum!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projesi Kuzey Yıldızı projesinin Yeni Mahalle’de gerçekleşecek 2. etap çalışmalarını yakından takip ediyor.

kuzey yıldızı konutları Haberi

kuzey yıldızı konutları



TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Canik İlçesi’nde bulunan Kuzey Yıldızı konutlarına gitti. 5 kişinin öldüğü binaları gezerken şu açıklamalarda bulundu:


Sayın Başbakanımızın da bize vermiş olduğu talimatlar neticesinde bundan sonra artık bodrum katlarda iskan yaptırmayacağız. Kapıcı dairelerini zemin katta konuşlandıracağız. Bunun haricinde mevcut arazimizde de yapmış olduğumuz ve dere kenarında yıkılmış olan istinat duvarlarını da kazıklı bir şekilde yeniden oluşturulmasını sağlayacağız.


2006 yılında Samsun Büyükşehir Belediyesi, Canik Belediyesi ve TOKİ’nin 3’lü ön protokol yaparak kentsel dönüşümü başlattığını söyleyen Karabel,  sözlerine şöyle devam etti:


TOKİ’nin yapmış olduğu kentsel dönüşüm neticesinde can kaybı da minimize oldu. Tabi bu istenmeyen bir durum. TOKİ konutlarında 5 kaybımız var. Devlet Su İşleri’nin Yılanlı Vadisi’nde yapmış olduğu ıslah çalışmaları faciayı bir miktar engellemiş oldu. Çünkü orası vahşi bir...