27 / 04 / 2024

Kuzey Yıldızı ne zaman açılıyor

Kuzey Yıldızı ne zaman açılıyor

Ankara Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı ne zaman açılacak? Kuzey Yıldızı projesi açılış tarihi nedir? Kuzey Yıldızı ne zaman açılıyor? Kuzey Yıldızı projesi Ankara'da ne zaman hizmete açılacak? İşte cevaplar...

Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı yarın açılıyor!

TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ankara'nın 9. rekreasyon bölgesi Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Başbakan Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in katılımıyla yarın açılıyor. İşte 11 karede Kuzey Yıldızı projesi...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Kompakt ticaretin yıldızı Toyota Proace City ne kadar oldu? Ekim 2023 fiyat listesi

Ticari araç segmentinde yer alan Toyota, Proace City modeli ile kompakt ticaretin yıldızı olmaya aday. Peki Toyota Proace City ne kadar, kaç TL? İşte Ekim 2023 fiyat listesi...

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

A101 bu haftanın yıldız ürünlerini açıkladı! Bu hafta A101'de neler indirimde? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101'in "Haftanın Yıldızları" ürünleri belli oldu. Peki bu hafta A101'de hangi ürünler indirime girdi, haftanın yıldız ürünlerinin fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101 Haftanın Yıldız ürünlerinde neler var? Bu hafta A101'de hangi ürünler indirimde? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 Market'te bu hafta haftanın yıldız ürünlerinde neler var? Haftanın yıldız ürünleri fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mercedes'in amblemindeki 3 yıldız ne anlama gelir?

Mercedes'in sembolünün oluşumundan bu yana geçen süre zarfında sembolün ana hatlarında hiç değişiklik olmadı. Peki Mercedes'in sembolünde neden üç yıldız var? Üç yıldız neyi temsil ediyor? Detaylar haberimizde...

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne millet bahçesi yapılmasına öğrencilerden tepki!

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne inşa edilecek millet bahçesi için 14 milyon TL harcanacak. Bazı ağaçlık bölgelere bina yapılması planlanan projeye öğrenciler büyük tepki gösteriyor.

Kuzey Yıldızı ne zaman açılıyor Haberi

Kuzey Yıldızı ne zaman açılıyor
Kuzey Yıldızı Ankara'da ne zaman açılıyor?



Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirildi. 


Kuzey Yıldızı projesi, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirildi. 



Kuzey Yıldızı açılış tarihi!


Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, 11 Haziran 2014 Çarşamba akşamı saat 19:00'da açılıyor. Kuzey Yıldızı'nın 12 Haziran 2014 Perşembe günü açılacağı açıklansa da bu tarih, Berat Kandili nedeniyle bir gün öncesine alındı. 


Kuzey Yıldızı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımıyla, 11 Haziran'da açılacak.


Kuzey Yıldızı nerede? Öğrenmek için tıklayın!


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Kuzey Yıldızı'nın açılışını nasıl duyurdu? İşte o...