03 / 05 / 2024

Kuzey Yıldızında görülecek yerler

Kuzey Yıldızında görülecek yerler

Kuzey Yıldızı projesi kapsamında neler var? Kuzey Yıldızı'nda neler var? Ankara Kuzey Yıldızı projesinde neler bulunuyor? Ankara Kuzey Yıldızı nerede? Kuzey Yıldızı ne zaman açılacak? Kuzey Yıldızı projesinde neler var? İşte cevaplar...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! Sırayla bu rakamlar görülecek! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu

Altın fiyatları yükselemeye devam ederken, gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! ''Sırayla bu rakamlar görülecek'' diyen Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu! Hemen bakın...

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı! 

Son dakika altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı. İşte o rakamlar...

A101 Haftanın Yıldızları'nda görülmemiş indirim! A101'e bakmadan alışveriş yapmayın! 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

A101 birçok ürüne "Haftanın Yıldızları" adıyla indirim düzenledi! Türkiye'nin en popüler zincir marketlerinden biri olan A101'de haftanın yıldız ürünleri belli oldu! Peki, A101 Haftanın Yıldızları kataloğunda yer verilen ürünlerin fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Ağustos 2022 A101 Haftanın Yıldızlar

A101 Haftanın Yıldızları'nda kaçırılmayacak indirimler! Bu hafta A101'de neler var? 17 Haziran 2022 fiyat listesi

A101 " Haftanın Yıldızları'nın ürünlerini yayımladı. Peki bu hafta A101'de neler indirimde? A101 indirimli ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kuzey Yıldızında görülecek yerler Haberi

Kuzey Yıldızında görülecek yerler

Kuzey Yıldızı projesinde neler var?


Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Ankara'nın 9. rekreasyon alanı Kuzey Yıldızı, 11 Haziran 2014 Çarşamba günü açılıyor. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katılacağı açılış töreni, 19:00'da başlayacak.


Kuzey Yıldızı nerede? Öğrenmek için tıklayın!


Kuzey Yıldızı'nda neler var? 


Kuzey Yıldızı, 700 bin metrekare alan üzerinde 400 bin metrekare yeşil alan ve 300 bin metrekare sosyal donatı alanlarından meydana geliyor.

TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirildi. 


Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ile hak sahiplerine verilecek 8 bin 100 konut tamamlandı; proje kapsamında toplam 18 bin konut inşa edilecek. 


Kuzey Yıldızı'nda yapılan voleybol, basketbol sahaları, spor aletleri, koşu parkuru, süs havuzu, çocuk...