27 / 04 / 2024

Kuzeyşehir İzmir açık adres

Kuzeyşehir İzmir açık adres

Yücesoy Mühendislik imzası taşıyan Kuzeyşehir İzmir Evleri'nde yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi ya da firma bünyesinde vadelendirme ile ev sahibi olunabiliyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir merkezleri gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şehir merkezleri gibi köylerin de 1 yıl içinde ayağa kaldırılacağız'' diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler TBMM'de!

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler ve Kırşehir'in sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e açık mektup: Her adımın takipçisi olacağız!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışma ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e açık mektup yazdı.

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20 Ağustos 2020 öğrenme detayları!

Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20 Ağustos 2020 öğrenme detayları  haberimizde yer alıyor. İşte Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20 Ağustos 2020 öğrenme detayları ve TOKİ Kuzeyşehir kura sonucu isim listesi...

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Kuzeyşehir İzmir açık adres Haberi

Kuzeyşehir İzmir açık adres

Toplam 397 adet daireden meydana gelen Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir  Menemen Atatürk Mahallesi'nde inşa ediliyor. 


29 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Kuzeyşehir İzmir projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1, villa konutlar, bahçe daireleri ve dubleks daire alternatifleri yer veriliyor.


Daire büyüklükleri 110 ile 306 metrekare arasında değişen Menemen Kuzeyşehir Evleri'nde yüzde  25 peşin, yüzde 75 banka kredisi ya da firma bünyesinde vadelendirme şeklinde ödeme yapılabiliyor. 


2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Yücesoy Kuzeyşehir İzmir Evleri'nde daire fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İzmir Kuzeyşehir projesinde açık-kapalı 6 adet yüzme havuzu, spa merkezi, kapalı basketbol sahası, spor salonu, squash salonu, tenis kortu, restoran, açık kapalı otopark ve mini golf alanı gibi sosyal alanlar mevcut.


Kuzeyşehir İzmir açık adres: Atatürk Mah. Kuzeyşehir...