02 / 05 / 2024

Kuzeyşehir izmir projesi

Kuzeyşehir izmir projesi

Kuzeyşehir Evleri'nde daire fiyatları 287 bin TL'den başlıyor. Yücesoy Mühendislik imzası taşıyan Kuzeyşehir projesinde toplam 397 daire yer alıyor...

Kuzeyşehir İzmir Evleri daire fiyatları!

Kuzeyşehir projesi İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirildi. Fiyatların 287 bin TL'den başladığı projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Kuzeyşehir Evleri İzmir teslim tarihi!

Yücesoy Mühendislik imzası taşıyan Kuzeyşehir projesi, İzmir Menemen'de inşa ediliyor. 2+1'den 4+1 lofta kadar daire seçenekleri bulunan projede fiyatlar 287 bin TL'den başlıyor...

Kuzeyşehir İzmir ne zaman teslim?

29 bin metrekare inşaat alanına sahip Kuzeyşehir İzmir projesi İzmir Menemen, Atatürk Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Kuzeyşehir İzmir ne zaman teslim?

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e 150 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir'de pek çok inşaat projesine imza atan Yücesoy Mühendislik, 150 milyon TL yatırım değeri olan yeni projesi Kuzeyşehir'in tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Proje 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Gaziantep Kuzeyşehir 5. Etap kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Kuzeyşehir Projesi'nin beşinci etabında yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Şehir'de 787 konut için başvurular başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir'de 916 konut sahibini buldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 'Kuzey Şehir' Projesi'ndeki 916 konut düzenlenen kura çekimiyle sahibini buldu.

Kuzeyşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Kuzeyşehir Koru fiyat listesi!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru projesi Yücesoy Mimarlık tarafından inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projede teslimler 36 ay içinde yapılacak

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

Kuzeyşehir izmir projesi Haberi

Kuzeyşehir izmir projesi

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 10 adet müstakil 4+1 villa ile 3 adet 4+1 loft daire seçenekleri sunulan Kuzeyşehir Evleri İzmir Menemen'de hayata geçirildi. Projedeki daireler 31 Aralık 2018 tarihinde teslim edilecek. 


Evleri’nin büyüklükleri 110 metrekare ile 306 metrekare arasında değişiyor. 30 bin metrekare alanda inşa edilen İzmir Kuzeyşehir Evleri 397 adet daireden meydana geliyor.  


Yücesoy Mühendislik imzası taşıyan İzmir Kuzeyşehir Evleri’nde, çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna ve kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor.


İzmir Kuzeyşehir Evleri fiyat listesi!

2+1 daireler 287 bin TL ile 326 bin TL

3+1 daireler 337 bin TL ile 500 bin TL,

4+1 müstakil villa ve loft daireler 787 bin TL ile 858 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kuzeyşehir İzmir ödeme planı...