19 / 05 / 2024

Kuzgun Bostanı İnşaat

Kuzgun Bostanı İnşaat

Dünya gazetesi yazarı Dr. Uğur Tandoğan, Kuzguncuk halkının bostan mücadelesini kaleme aldı

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Manzara 7/24 projesinde yüzde 10 peşinatla!

Öz-Bostan İnşaat’ın Pendik’te hayata geçireceği Manzara 7/24 projesinde yılbaşına özel, yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Öz-Bostan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz-Bostan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Canan Bostan imzasıyla kuruldu.

Manzara 7/24'te yüzde 40 ön talep toplandı!

Öz-Bostan İnşaat’ın Pendik’te hayata geçireceği Manzara 7/24 projesi, sahip olduğu kapanmaz deniz manzarası, her yere yakın konumu ve özel fiyatıyla, lansman döneminde yüzde 40 ön talep topladı.

Manzara 7/24'te teslime kadar kira garantisi!

Öz-Bostan İnşaat’ın Pendik’te yapımına başladığı Manzara 7/24 projesinden daire satın alanlar, 2+1'lerde 1.500 TL, 3+1 dairelerde ise 2 bin TL aylık kira gelirine sahip oluyor. Kira avantajı, Manzara 7/24’ün teslim süresi olarak planlanan 18 ay boyunca sürüyor.

Bostan Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostan Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Samı Faıssal ve Salem Abushawarıb tarafından 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Pendik Manzara 7/24 Evleri'nde lansmana özel fırsat!

Manzara 7/24 Evleri Öz-Bostan İnşaat tarafında Pendik'te hayata geçiriliyor. 116 konuttan oluşan projede daire fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Manzara 7/24 Pendik fiyat!

Manzara 7/24 Pendik projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor. Öz-Bostan İnşaat'ın projesi Manzara 7/24 Evleri'nde 116 daire yer alıyor...

Pendik Manzara 7/24 satışta! 375 bin TL'ye!

Öz-Bostan İnşaat, “7/24” markası ile gerçekleştireceği nitelikli konut projeleri zincirinin ilkini Pendik’te hayata geçiriyor. Manzara 7/24 isimli yeni projesini, 375 bin TL’den başlayan ön talep fırsatlarıyla görücüye çıkardı.

TMMOB, Moda Bostanı'nın otopark ruhsatının iptalini istedi!

Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, bostan olarak kullanılmaya başlanan yeşil alanın otoparka dönüştürülmesi için verilen ruhsatın iptalini istedi. Açıklamada "İBB Kadıköy Moda Bostanı'nı otopark yapma girişimini derhal durdurmalıdır" deniliyor.

Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri İsmail Paşa Bostanı'nın parsellerini yeniledi!

Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, geçen yaz Yedikule' de belediye tarafından molozla kaplanan tarihi İsmail Paşa Bostanı ' nın parsellerini, eski uydu görüntülerini kullanarak yeniledi...

Kuzgun Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzgun Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Danışır, Tarık Uğur Özenbaş tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kuzgun Bostanı İnşaat Haberi

Kuzgun Bostanı İnşaat

İşte o yazı; 


Kuzguncuk halkı bostanına sahip çıkıyor


Bir fıkra


Tanrı, dünyadaki yerleri uluslar arasında pay ediyormuş. Paylarına çöller, çorak yerler  düşen uluslar isyan etmiş. Bu ne biçim adalet ? Bize çöl düştü. Başkalarına ne güzel yerler .... Örneğin İstanbul. Tanrı "Susun, adaletimden şüphe etmeyin. Sonunda her şey eşit olacak. Orayı Türkler alacak ve İstanbul da çöle dönecek" demiş


Dönüşen, kötüye dönüşen şehir


Bu fıkra, acı bir gerçeği ortaya koyuyor. İstanbul kötü dönüşüyor, kötüye  dönüşüyor. İstanbul çöl olma yolunda. Yeşili şehirden kovalıyor ve şehri bir beton çölüne döndürüyoruz. Bu kötü dönüşümden Kuzguncuk da nasibini alacak. Çünkü yetkili ve etkililerimizin gözünü beton bürümüş, rant bürümüş;  betona susamışlar. İlla her gördükleri boş alana beton sıkacaklar. Sonunda beton, bir kanser hücresi gibi tüm şehri alacak.  Bu gidişle...