09 / 05 / 2024

Kuzguni Mobilya sokak meydan avm

Kuzguni Mobilya sokak meydan avm

Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazası, Karşıyaka'da bulunan Soyak Meydan AVM'de açıldı.Seçkin simaların katıldığı açılış töreninden öncesinde firma sahibi Güler Doğru konuşma yaptı.

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kamıl Ganbarov tarafından 300 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Fatih, Taya Hatun Mahallesi, Kalcılar Han Sokak'ta kuruldu.

ŞNG Yapı İnşaat Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ŞNG Yapı İnşaat Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Şengönül tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Bağcılar, Kemalpaşa Mahallesi, 1911 Sokak'ta kuruldu.

DK Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DK Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Şehit Ahmet Sokak'ta kuruldu.

Tor Cephe Sistemleri İnşaat Mobilya Elektrik Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tor Cephe Sistemleri İnşaat Mobilya Elektrik Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Beynur Sokak'ta kuruldu.

Küçükler Dekorasyon Taşımacılık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Dekorasyon Taşımacılık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ata Tolunay Küçük tarafından 300 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Tuzla, Gülten Sokak'ta kuruldu.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Ayde Dekorasyon Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayde Dekorasyon Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Uluer tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Kartal, Petrol İş Mahallesi, Gülistan Sokak'ta kuruldu.

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yeşilbaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Küçükyalı Çınar Mahallesi, Çınar Sokak'ta kuruldu.

Fuas Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuas Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Balçıklı tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Bilinç Sokak'ta kuruldu.

Aktaş Hurda Alüminyum İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Hurda Alüminyum İnşaat Mobilya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Aktaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Hayat Sokak'ta kuruldu.

Yeni Ufuklar İnşaat Mobilya Dekorasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuklar İnşaat Mobilya Dekorasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Rachad Kadoura tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Beyoğlu, Piyalepaşa Mahallesi, Gülşen Sokak'ta kuruldu.

Daf Mobilya İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mobilya İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Arslan ve Serkan Kavak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Çilekli Sokak'ta kuruldu.

Aysem Mobilya Dekorasyon İnşaat Nakliye Turizm Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aysem Mobilya Dekorasyon İnşaat Nakliye Turizm Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ayhan Çankaya tarafından 150 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Sarmaşık Sokak'ta kuruldu.

Kuzguni Mobilya sokak meydan avm Haberi

Kuzguni Mobilya sokak meydan avm

Kuzguni Mobilya Aksesuar mağazası, Karşıyaka'da bulunan Soyak Meydan AVM'de açıldı. Seçkin simaların katıldığı açılış töreninden önce kısa bir konuşma yapan firma sahibi Güler Doğru, "150 metrekare alana sahip mağazalarında el sanatı ev tesktil dekoratif eşya ve özel tasarım mobilya ürünleriyle hizmet veriyoruz. Geneleksel el sanatına tasarım ürünlerle can veren insanların günümüz modern yaşamında fabrikasyon ürünlerle mücadele edememesine kayıtsız kalamadık. Geleneksel tasarım ve estetiği modern çizgilerle birarada sunabileceğimiz mağazamız haftanın 7 günü 09.00 ile 21.00 arası açıktır"...