18 / 05 / 2024

Kuzu Grup yurtdışında 70 bine yakın konut inşa etti

Kuzu Grup yurtdışında 70 bine yakın konut inşa etti

2015 yılında iç piyasada yaşanılan durgunluğa rağmen Bakırköy’deki Sea Pearl projesiyle moral bulduklarını söyleyen Güven Kuzu;

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..

Kuzu Grup 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

Ataköy'de hayata geçirdiği Sea Pearl projesiyle dikkat çeken Kuzu Grup, 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer almayı başardı.

Kuzu Grup, İran’da 37 bin konut yapıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuzu Grup dünyanın en büyük müteahhitleri arasında!

Kuzu Grup, Engineering News Record dergisinin 2016 yılına ilişkin "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 11 basamak atlayarak 130. sırada yer aldı.

Kuzu Grup dünyanın en büyük 250 müteahhitti arasında!

Dünya’nın en büyük 250 müteahhitti arasında yer alan Kuzu Grup, inşa ettiği alt ve üst yapı projeleri ile Türkiye’nin kalkınma dinamiklerinin gelişmesinde rol oynamaya devam ediyor.

Kuzu Grup SeaPearl Konutları ödeme seçenekleri!

SeaPearl Ataköy Projesi Kuzu Grup imzasıyla yükseliyor. İlk teslimlerin gelecek Temmuz ayında yapılacağı projede 60 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor...

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Özen Kuzu: Gayrimenkul fiyatlarında artış olacak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kuzu: "Bundan sonra fiyatlarda artış başlayacak ve her firma kendi projesi bazında bir yükselişe gidecektir. Çünkü yaklaşık 2 yıldır dövizdeki yükselişi kendimiz finanse ederek artışı öteledik" dedi.

Kuzu Grup'tan 68 milyon TL'lik enerji yatırımı!

Kuzu Grup, atık çamurun bertaraf edilmesi sırasında çıkan enerjinin elektriğe dönüşmesi için 68 milyon liralık yatırım yapacak.

Kuzu Grup, dünya müteahhitlik listesinde 141'inci!

Kuzu Grup, uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR tarafından firmaların ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimleri dikkate alınarak hazırlanan "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 141’inci sırada yer aldı.

Kuzu Grup, Seapearl Ataköy'ü Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Kuzu Grup, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde hayata geçirdiği Seapearl projesiyle Dubai Cityscape fuarında yerini alacak.

Kuzu Grup, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini kazandı!

Ocak ayında gerçekleşen İslam Kalkınma Bankası (IDB) kredili, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini Kuzu Grup kazandı. İran’ın en büyük atıksu arıtma tesisi yaklaşık 2 milyon 600 bin kişiye hizmet verecek.

Kuzu Grup Ankara'nın en iddialı 2 projesini hayata geçiriyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği özel projelerle dikkat çeken Kuzu Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu Ankara'da hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Kuzu Grup yurtdışında 70 bine yakın konut inşa etti Haberi

Kuzu Grup yurtdışında 70 bine yakın konut inşa etti

Bu dönemde yurt dışı faaliyetlerine ağırlık verdiklerini dile getirdi. Kuzu, ’’Gri tonlu günler geride kaldı. Şimdi çalışıp üretme zamanı. Biz de bunu yapıyoruz. İstanbul ve Ankara’daki

projelerimizin inşaatı devam ederken, İzmir’i de inceliyoruz. Ayrıca dünyada ilk 20 inşaat şirketleri arasına girmeyi hedefliyoruz. Yurt dışında İran ve Cezayir’de toplamda 70 bine yakın konut inşa ediyoruz. İran’da 20 bin konutu bitirdik. 35 bin konutun da yüzde 75’i bitti. Cezayir’de ise 11 bin 700 konut inşa ettik, 15 bin konut için de hazırlığımız devam ediyor. Katar’da da girişimlerimiz var’’ dedi.


Yeni...