28 / 04 / 2024

kuzu inşaat ankara oran resimleri

kuzu inşaat ankara oran resimleri

Kuzu Grup Ankara Oran projesi konut, ofis ve AVM alanlarından oluşuyor. Kuzu Grup Ankara Oran projesi, TOKİ'nin geçtiğimiz yıl ihale ettiği Maliye Lojmanları arsasında yükseliyor...

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ankara Etimesgut'ta 10 projenin inşaatı yürütülüyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, yeni projelerini Belediye Meclisi'nde anlattı. Belediye Başkanı Enver Demirel, aynı anda 10 proje inşaatının yürütüldüğünü açıkladı.

Ankara Bağlıca, inşaat sektöründe cazip bölge!

Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yazıcı ile Ankara'nın yeni cazibe noktası haline gelen Bağlıca ve inşaat sektörü konuşuldu.

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti. 2 bin 921 metrekarede yaptırılan tesis 18 Mayıs'ta açılacak.

Ankara Mamak'ta 17.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta 17.9 milyon TL'lik inşaat ihale ediyor. İhale 11 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Türk Kızılayı'ndan Ankara Yenimahalle'de konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı, Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi'nde yer alan taşınmaz üzerine konut inşaatı yaptırılması için proje ihalesi yapıyor..

Ankara'da inşaat molozları kaçak bölgelere dökülüyor!

Ankara’da, yasak olmasına rağmen inşaat molozları İmrahor, Eymir ve Kekiklikpınarı'na boşaltılıyor. Kaçak dökümün en çok zarar verdiği İmrahor’daki su yatağı hergeçen gün yok oluyor.

Ankara Orman Müdürlüğü inşaat ihalesi 11 Ocak'a ertelendi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. İhalesi daha önce 13 ve 27 Aralık'ta gerçekleşen inşaat işi 11 Ocak'ta yeniden ihale edilecek.

Ankara Orman Müdürlüğü inşaat ihalesi 27 Aralık'a ertelendi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. İhalesi daha önce 13 Aralık'ta gerçekleşen inşaat işi 27 Aralık'ta yeniden ihale edilecek.

Ankara Orman Müdürlüğü'nden 46 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. Yapım işinin ihalesi 13 Aralık'ta gerçekleşecek.

kuzu inşaat ankara oran resimleri Haberi

kuzu inşaat ankara oran resimleri


Kuzu Grup Ankara Oran projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Kuzu Grup Ankara Oran projesi Park Oran, One Tower gibi konut projelerinin yanında yükseliyor.


Kuzu Grup Ankara Oran projesi TOKİ'nin ihaleye çıkardığı Maliye Lojmanları arsasında inşa ediliyor. Kuzu Grup TOKİ'nin 21 Şubat 2013'teki Maliye Lojmanları ihalesini 615 milyon TL teklifle, 215 milyon 250 bin TL idare payı vererek kazandı.


Kuzu Grup Ankara Oran projesi Ankara Oran Atakent Devlet Mahallesi'nde, Turan Güneş Bulvarı üzerinde hayata geçiriliyor. 















Tel: 0312 446 09 23

Web: www.kuzugrup.com

Gülcihan YELKENCİ /...