07 / 05 / 2024

Kuzu Kumru projesi

Kuzu Kumru projesi

Ankara Kuzu Kumru teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 33 katlı tek blok halinde inşa edilecek projede dairelerin alanları 60 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Özen Kuzu: Ülkemiz yatırım için ideal bir yer!

Yurt içindeki büyük projelerinin yanı sıra yurt dışında da birçok taahhüt projesi gerçekleştiren Kuzu Grup, bu yıl tüm enerjisini devam eden projeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Kuzu Effect satış ofisi iletişim!

Kuzu Effect projesi Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde hayata geçiriliyor. 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı alanından meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. İşte Kuzu Effect satış ofisi iletişim bilgileri...

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı!

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da inşa edilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi!

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Çankaya Kumru Ankara fiyatları!

Çankaya Kumru Ankara fiyatları haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da hayata geçirilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Kuzu Kumru Ankara teslimat!

Kuzu Kumru Ankara teslimat detayları haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'ya bağlı Yıldızevler'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Kumru Ankara'da yaşam başladı! Yüzde 8 KDV avantajı!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Kumru Ankara'da yaşam başladı. Projedeki dairelerin satışları yüzde 8 KDV avantajıyla devam ediyor...

Kumru Ankara'da 0,98 faizle!

Kumru Ankara'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan Kumru  Ankara projesi 33 katlı tek bloktan meydana geliyor. 

Kuzu Grup SeaPearl Konutları ödeme seçenekleri!

SeaPearl Ataköy Projesi Kuzu Grup imzasıyla yükseliyor. İlk teslimlerin gelecek Temmuz ayında yapılacağı projede 60 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor...

SeaPearl Ataköy Projesi'nde 60 ay sıfır vade avantajı!

SeaPearl projesi, Ataköy'ün denize sıfır konumda yer alan tek projesi olarak yükseliyor. Kuzu Grup imzası taşıyan SeaPearl Ataköy'de 100 ünite ile sınırlı cazip ödeme kampanyası uygulanıyor...

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Özen Kuzu: Gayrimenkul fiyatlarında artış olacak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kuzu: "Bundan sonra fiyatlarda artış başlayacak ve her firma kendi projesi bazında bir yükselişe gidecektir. Çünkü yaklaşık 2 yıldır dövizdeki yükselişi kendimiz finanse ederek artışı öteledik" dedi.

Kuzu Kumru projesi Haberi

Kuzu Kumru projesi

Kuzu Kumru Rezidans'ta 159 adet konut yer alıyor. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilecek. 


Ankara Kuzu Kumru teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. 33 katlı tek bloktan oluşan proje Barış Manço Parkı'nın hemen yanında bulunuyor. 


Kuzu Kumru Ankara'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje Ankara Çankaya'da yükselecek. 


Lansmanı 18 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek olan Kuzu Kumru Ankara'da dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor, 350 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Kuzu Kumru satış ofisi iletişim

444 79 59

Web : http://kumruankara.com/

Özge...