08 / 05 / 2024

Kuzu Kumru satış ofisi iletişim

Kuzu Kumru satış ofisi iletişim

Ankara Kuzu Kumru teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 33 katlı tek blok halinde inşa edilecek projede dairelerin alanları 60 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Özelleştirmeler 2024'te de tam gaz: Gökçeada'daki Kuzu Limanı satışa çıkacak!

Meclis’e sunulan 2024 bütçesinde yer alan özelleştirmeler ile ilgili detaylar tek tek belli oldu. İşte 2024 yılı için planlanan özelleştirmeler ve detayları...

Kuzu Effect satış ofisi iletişim!

Kuzu Effect projesi Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde hayata geçiriliyor. 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı alanından meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. İşte Kuzu Effect satış ofisi iletişim bilgileri...

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi!

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Kuzu Kumru Ankara teslimat!

Kuzu Kumru Ankara teslimat detayları haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'ya bağlı Yıldızevler'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Kumru Ankara'da yaşam başladı! Yüzde 8 KDV avantajı!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Kumru Ankara'da yaşam başladı. Projedeki dairelerin satışları yüzde 8 KDV avantajıyla devam ediyor...

Son 10 yılda konut satışları 3 katına çıktı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu 2017 konut satışlarını yorumladı. Kuzu  ''Son 10 yıllık döneme baktığımızda konut satışlarının 3 katına çıktığını görebiliriz'' dedi. 

Kumru Ankara ev fiyatları ne kadar?

33 katlı tek blok şeklinde dizayn edilen Kumru Ankara projesi Kuzu Grup imzasıyla tasarlanıyor. Proje 162 daire ve açık çarşı alanından meydana geliyor. Peki Kumru Ankara ev fiyatları ne kadar?

Özen Kuzu: 2017’ye gayrimenkul sektörü olarak hızlı bir giriş yaptık!

Türkiye'de daire satışları 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış gösterdi.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, TÜİK’in açıkladığı verileri yorumladı.

Kumru Ankara Çankaya fiyatları!

İçerisinde 162 konut ve açık çarşı alanı bulunan Kumru Ankara projesi Kuzu Grup imzasıyla yükseliyor. Kumru Ankara Çankaya fiyatları 503 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kumru Ankara Evleri ödeme planı!

Kuzu Grup tarafından inşa edilen Kumru Ankara Evleri, birbirinden avantajlı ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. İşte Kumru Ankara Evleri ödeme planı detayları...

Kumru Ankara'da yüzde 5 ön peşinatlı kampanya!

Kuzu Grup'un Ankara'da projelendirdiği konutlarından olan Kumru Ankara'da yüzde 5 ön peşinatlı kampanya sunuluyor..

Kumru Ankara ev fiyatları 2017!

Ankara'nın Çankaya bölgesinde Kuzu Grup tarafından inşa edilen Kumru Ankara Evleri, 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek. İşte, Kumru Ankara ev fiyatları 2017...

Kuzu Kumru satış ofisi iletişim Haberi

Kuzu Kumru satış ofisi iletişim

Kuzu Kumru Rezidans'ta 159 adet konut yer alıyor. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilecek. 


Ankara Kuzu Kumru teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. 33 katlı tek bloktan oluşan proje Barış Manço Parkı'nın hemen yanında bulunuyor. 


Kuzu Kumru Ankara'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje Ankara Çankaya'da yükselecek. 


Lansmanı 18 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek olan Kuzu Kumru Ankara'da dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor, 350 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Kuzu Kumru satış ofisi iletişim

444 79 59

Web : http://kumruankara.com/

Özge...