20 / 07 / 2024

Kuzuların Sessizliğindeki malikane 300 bin dolara satılıyor

Kuzuların Sessizliğindeki malikane 300 bin dolara satılıyor

Sinema tarihine geçmiş bir gerilim filminin içinde yaşamak ister misiniz? Eğer cevabınız "evet" ise bunun için bir şansınız var.

100 gün sonra sessizliğini bozan Tunç Soyer, kendi döneminde 1.2 milyar TL'lik gayrimenkul satışı yapıldığını söyledi!

Bugüne kadar yaşananlar karşısında sessizliğini koruyan Tunç Soyer, ‘100 gün değerlendirmesi’ başlığı ile bir yazı kaleme alarak, kendi döneminde 1.2 milyar TL'lik gayrimenkul satışı yapıldığını söyledi.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Depreme karşı mücadele: 6,5 milyon konut dönüşümü başlıyor!

Türkiye, depreme karşı güçlü bir altyapı oluşturmak için 6,5 milyon konutun dönüşümünü planlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki hükümet, deprem bölgesindeki yeniden imar çalışmalarını hızlandırarak, 680 bin yeni konut inşa edecek.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Emekli promosyon ödemelerinde havai fişekler patladı! Bir bankadan rekor artış geldi

Emekli promosyon ödemelerinde bankalar uzun süreden bu yana sessizliğini koruyordu. Bankaların sessizliğini koruduğu sırada bir bankadan çok önemli bir atak geldi. Banka tarafından emekli promosyonlarında rekor artış yapıldı.

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

Altın sessizliğe büründü! 1 Haziran 2022 altın fiyatlarında son durum merak ediliyor! İşte güncel altın fiyatları

Altın fiyatları mayıs ayında yüksek seviyelere ulaşırken haziran ayında düşmeye başladı. Altın fiyatlarını yakından takip edenler son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 altın fiyatlarında son durum...

Altın ne kadar oldu ve ne kadar yükselecek? Piyasanın içindeki isim öyle bir rakam verdi ki inanamayacaksınız

Ekonomideki çalkantılar devam ederken yatırımcını gözü kulağı altın fiyatlarında. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın da etkisi ile yükselen altında fiyatlar son 5 haftanın zirvesini ulaştı. Altın fiyatlarında neler olacağına ilişkin 2022 yılı altın fiyatları tahminleriyse şu şekilde gerçekleşti.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

Bakanlık sahte indirimler için düğmeye bastı! Sözde indirimler bakın nasıl oluyor?

Milyonlarca vatandaşı bıktırma noktasına getiren sözde indirim kampanyalarına dur demek için Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Artık bir ürünün indirimi son 30 gün içindeki en düşük fiyat üzerinden yapılacak. Sahte yorum ve puanlama yapılması durumunda engelleme olacak.

Doğalgaz krizi çimento sektörünü vurdu!

Enerji tüketiminde ikinci sektör konumunda bulunan çimento fabrikalarının doğal gaz kesintileri sebebiyle büyük bir kısmının üretime ara vereceği aktarılırken, fırının içindeki tuğlaların dökülmesi sebebiyle bozulan bir fırının 9 aya kadar üretimden kopabileceği belirtiliyor.  

Kuzuların Sessizliğindeki malikane 300 bin dolara satılıyor Haberi

Kuzuların Sessizliğindeki malikane 300 bin dolara satılıyor

Jonathan Demme'in yönetmenliğini üstlendiği 1991 yapımı Kuzuların Sessizliği (The Silence of the Lambs) adlı filmde Ted Levine'in canlandırdığı Buffalo Bill karakterinin yaşadığı ve kurbanlarını işkenceyle öldürdüğü "dehşet evi" yeni sahibini bekliyor.



ABD'nin Pittsburgh kenti yakınlarındaki evin sahipleri Scott ve Barbara Lloyd evi 300 bin dolara satışa çıkardı.



1977 yılında nikahlarını da bu evde kıyan ve her ikisi de 63 yaşında olan Lloyd çifti buradan ayrılacakları için biraz hüzünlü. Barbara Lloyd "Bu evde evlendik, oğlumuzu bu evde büyüttük. Ama şimdi taşınmaya hazırız" diyerek hissettiklerini anlattı. Kuzuların Sessizliği'nin bazı sahnelerinin çekildiği ev üç katlı. Bahçesinde bir yüzme havuzu bulunan ev, 1910 yılında inşa edildi. Viktoryan tarzdaki evin dört yatak odası bulunuyor.



Evdeki mobilya ve döşemelerin çoğu filmin çekildiği dönemdekiyle aynı. Tek...