06 / 05 / 2024

Kuzuluk haberleri

Kuzuluk haberleri

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesi internet üzerinden 24 saat canlı olarak izlenebilecek...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Sitelerde kayıt sistemi neden önemli?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde kayıt sistemi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerdeki havuzları ne kadar kullanıyoruz?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerdeki havuzlar" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Rezidansta mı oturuyoruz?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "rezidans" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Stüdyo ve 1+1 daireler bulundukları siteye zarar mı veriyor?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "stüdyo ve 1+1 daireler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Eşyalı daireyi kiraya vermenin 5 riski!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "eşyalı daireyi kiraya vermek" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Günlük kiralamalar nasıl engellenir?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "günlük kiralık daire" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Emlakçıların kiralamalarda sorumluluk alması!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "emlakçıların kiralamalarda sorumluluk alması" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde güvenlik sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşanan güvenlik sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Site sakinlerinin toplantılara katılmama sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site sakinlerinin toplantılara katılmaması" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Kiracıların aidat sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "kiracıların aidat sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Site yöneticisi nasıl olmalıdır?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisinde olması gereken özellikler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Kuzuluk haberleri Haberi

Kuzuluk haberleri

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde Kuzuluk beldesi 24 saat canlı olarak izlenebilecek. 


Her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesini artık internet üzerinden izleme imkanı bulunuyor. Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Beldemize kurduğumuz canlı yayın sistemleri ile Kuzuluklu vatandaşlarımız Dünyanın neresinde olursa olsun Kuzuluk'u canlı olarak izleme ayrıcalığı yaşayacak . Ayrıca beldemize ziyarete gelen ve özlemini çeken birçok aile kuzuluk.bel.tr web sitemizden birebir canlı olarak izleyebilecekler" dedi. Kuzuluk Belediyesi Önü kavşak, İhlas Kaplıca Evleri Önü ve Lunapark kavşağı olmak üzere 3 adet canlı yayın www.kuzuluk.bel.tr adresinden izlenebilecek. 


Türkiye...