20 / 05 / 2024

kyk yapı onur sürmeli

kyk yapı onur sürmeli

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, mantolamanın sıcak iklimlere sahip bölgelerde de önemli avantajlar getirdiğini belirtti...

Seksen İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Seksen İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Güney tarafından kuruldu.

KYK burs ödemeleri başladı! İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi!

KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri az önce belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde yapılıyor. İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi...

Gala Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Gala Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çakır tarafından kuruldu.

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Ünver, Gülten Tekeli, Kürşat Bayramoğlu, Tuğmen Onur ve Ulaş İnan Yel ortaklığında kuruldu.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

KYK burs başvuruları başladı

Üniversite öğrencilerinin en önemli gelir kaynağı olan KYK burs başvuruları başladı mı sorusu merak konusu. Yapılan açıklamada başvuruların bugün başladığı duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Dereli tarafından kuruldu.

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli Onur Baki Aşçı tarafından ile kuruldu.

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Delen tarafından kuruldu.

2024 Yılında KYK Burslarına Zam Geliyor mu? Öğrenciler Sevindirici Haberi Bekliyor!

Öğrencilere sonunda bekledikleri sevindirici haber geldi. KYK burslarına 2024 yılı için zam yapılacağı şimdiden duyuruldu. Asgari ücretin artma oranına göre KYK zamlarına da belirli oranda zam yapılacak. İşte 2024 yılı için KYK zamları hakkında tüm detaylar haberin devamında…

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

kyk yapı onur sürmeli Haberi

kyk yapı onur sürmeli


Isı yalıtımının sadece soğuğa karşı etkili olduğu yönündeki yanılgı sebebiyle Türkiye’de ağırlıklı olarak kuzey ve iç bölgelerde yaygınlaştığına dikkat çeken KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, mantolamanın sıcak iklimlere sahip bölgelerde de önemli avantajlar getirdiğini belirtti. Sürmeli, halen 10 mantolama ürününden sadece 2’sinin Ege ve Akdeniz Bölgeleri gibi sıcak iklimlerde satıldığına dikkat çekti. 


Mevcut yapılara 2017 yılına kadar enerji kimlik belgesi alma zorunluluğu getirilmiş ve ısı yalıtımı yapılması şart koşulmuş olsa da mantolamanın getirileri henüz tam anlamıyla kavranabilmiş değil. Mantolamanın sadece soğuğa karşı etkili olduğu yanılgısı sebebiyle Türkiye’de ağırlıklı olarak kuzey ve iç bölgelerde yaygınlaştığına dikkat çeken KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, ısı yalıtımının sıcak iklimlere sahip bölgelerde de önemli avantajlar getirdiğini söyledi. 


Mantolamanın maliyetini 3...