03 / 05 / 2024

La Dolce Vita

La Dolce Vita

Beyazperdenin "büyücüsü" İtalyan yönetmen Federico Fellini'nin 12 yıl boyunca yaşadığı evi, 4,6 milyon dolara (11.9 milyon TL) satışa çıktı. İşte evle ilgili ayrıntılar...

Vita Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vita Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Çağla  Genç Osman Burhanedd Kalkan tarafından kuruldu.

Amara Dolce Vita’ya Mega Aquapark geliyor!

Antalya’nın en gözde otellerine sahip Kilit Hospitality Group  (KHG) işletmesindeki Amara Dolce Vita Luxury otelde Mega Aquapark geliyor. Mega Aquapark için proje çalışmalarına başlandı.

Doğtaş Dolce Vita Serisi ile daha modern evler!

Modern ve klasik tarzın şıklıkla buluştuğu Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Dolce Vita Serisi’nin el işçiliği ile yapılan kapitone ayrıntısı ve renk ahengi tarz sahibi bir duruş sergiliyor.

Doğtaş Dolce Vita serisiyle evler artık daha modern!

Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Yenilikçi, güncel, şehirli, dinamik, modüler ve günümüz trenlerinden ilham alan Doğtaş Dolce Vita Serisi şıklığı modern tarzla birleştiriyor.

Toskana Orizzonte Emaar fiyat!

İçerisinde Dolce Vita Yaşam bulunan projenin ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek. Toskana Orizzonte Emaar fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazı 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Emaar ulaşım!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında inşa edilen projede Dolce Vita Yaşam Kulübü bulunuyor. Toskana Orizzonte Emaar ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık villa!

Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği projede Dolce Vita Yaşam Kulübünün yer alıyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık villa ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek.

Toskana Orizzonte adres bilgileri!

Dolce Vita Yaşam Kulübünün yer aldığı projede evlerin tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte adres bilgileri kapsamında proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Bodrum Vita Nova Yalı Evleri' nde fiyatlar 400 bin TL' den başlıyor!

İrtanki Turizm Yatırım tarafından hayata geçirilen Bodrum Vita Nova Yalı Evleri toplam 36 adet daireden oluşuyor. Proje Muğla İl'i Bodrum İlçe' sinde yükseliyor. Bodrum Vita Nova Yalı Evleri' nde fiyatlar 400 bin TL' den başlıyor.

Kilit Grubu Amara Dolce Vita için pazarlık masasında!

Turizm sektörünün önde gelen şirketlerinden Kilit Şirketler Grubu bünyesine yeni bir lüks otel daha eklemek için harekete geçti. Crystal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, oteli almak için Alexander Sinigibskiy ile pazarlık yapıyor.

Ekonomik krizle Avrupa turist avına çıktı!

Avrupa'daki ekonomik kriz İtalya, İspanya ve Portekiz'de de düne kadar 'dolce vita' bir hayat yaşayan Avrupalıların yaşam biçimlerini değiştirdi. Mağazalar turistleri görünce artık siesta zamanı bile kapıları açıyor

Muğla İl Özel İdare, İstanbul Fatih'teki arsayı satıyor!

Muğla İl Özel İdaresi İl Encümeni,  Mülkiyeti İl Tüzel Kişiliğine ait İstanbul İli Fatih ilçesi Sultan Mahallesi çayır Meydanı'nda bulunan arsayı 2 milyon 100 bin TL'den satışa çıkardı. Muğla İl Özel İdaresi'nin ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımla

Muğla Datça'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3 tarla! İcradan!

Datça İcra Müdürlüğü, Muğla'nın Datça ilçesinde bulunan toplam 3 tarlayı satışa çıkardı. Tarlaların toplam tahmini bedeli 2 milyon 551 bin 310 TL olarak belirlendi...

La Dolce Vita Haberi

La Dolce Vita

Fellini'nin 1956 ile 1968 yılları arasında eşi Giulietta Masina ile birlikte yaşadığı binlerce kitap ve ünlü yönetmenin hayatını yansıtan fotoğraflarla dolu evi 4,6 milyon dolara (11.9 milyon TL) satışa çıktı.


Federico Fellini'nin ünlü filmi La Dolce Vita'yı (Tatlı Hayat) çekerken de yaşadığı bu ev Roma'nın en gözde semtlerinden biri olan Parioli'deki Via Archimede'de bulunuyor.


280 metrekarelik evin 6 odası, üç yatak odası, 3 banyosu bulunuyor. Evin 80 metrekarelik bir de terası bulunuyor.Federico Fellini'nin evi 13 Mayıs'tan itibaren emlak sitelerindeki satılık lüks evler bölümünde yer alıyor.


Sinema tarihine birçok unutulmaz film bırakan Federico Fellini, La Strada (Sonsuz Sokaklar) ve Cabaria Geceleri ve 8 Buçuk gibi filmlerini de bu evde yaşarken çekmişti.


Federico Fellini, 1993 yılında 73 yaşındayken kalp krizi sonucu hayata veda etmişti.



Hürriyet



Evden kareler...