04 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte adres bilgileri!

Toskana Orizzonte adres bilgileri!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Dolce Vita Yaşam Kulübünün yer aldığı projede evlerin tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte adres bilgileri kapsamında proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



100 araçlık otoparkı bulunan projede ortak alanları kapsamında  Dolce Vita Yaşam, squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık SPA ve güzellik merkezi, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları, Sağlık Kulübü yer alıyor.


Ev tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek.


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen  Toskana Orizzonte  projesinde villalar metrekare birim bazında 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin 2. etap teslimleri ise Haziran 2016 yılında teslim edilecek.


Toskana Orizzonte adres bilgileri kapsamın projeye ulaşım Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre olarak belirlendi. Proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor.


Toskana Orizzonte adres bilgileri!


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön