30 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres bilgilerine göre proje, G 84 Bulvarı Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 1. etapta bu yıl eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.



Toskana Orizzonte Konutları İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde hayata geçiriliyor. Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen projede satışlar devam ediyor.


Büyükçekmece  Toskana Orizzonte  adres bilgisi kapsamında projenin TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta yer aldığını söyleyebiliriz. 


Toskana Orizzonte ödeme seçenekleri arasında; yüzde 25 peşinatta, kalan konut bedeli için banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanma imkanı sunuluyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. Toplam arsa alanı 1 milyon 68 bin metrekare olarak belirlenen projede 187 adet villa bulunuyor. 


Emaar Toskana Orizzonte'nin sosyal alanları Sağlık Kulübü, kids gym, açık tenis ve yürüyüş alanları, yarı basketbol ve voleybol sahaları, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortlarından oluşuyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres!

G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön