21 / 05 / 2024

La Lorraine türkiye fabrikası

La Lorraine türkiye fabrikası

Belçika’nın ünlü yiyecek markası La Lorraine, 100 milyon liralık yatırım yaparak Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika kurdu.

Tebernüş Kireçci: İbiza'da kiralara gücü yetmeyenler arabalarında yaşamaya başladı, Türkiye'de de karşılaşılabilir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, İbiza'da kiralara gücü yetmeyen ada sakinlerinin arabalarda yaşadığını dile getirdi ve böyle giderse Türkiye'de de benzer manzarayla karşılaşılabileceğini söyledi. İşte o açıklama... 

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Türkiye Petrolleri, 18-35 yaş arası 37 bin TL maaşla çalışacak personel arıyor!

İŞKUR üzerinden iş ilanı yayımlayan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, 37 bin TL maaşla, 12 farklı alanda çalışacak 49 personel alımı yapacak. İşte iş başvurusuna ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar... 

Türkiye’de 2022 yılında şirket iflasları bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı!

Dun & Bradstreet tarafından açıklanan Küresel İflas Raporu'nda 2022 yılında küresel ölçekte şirket iflaslarında artışların arttığı belirtilirken Türkiye’de ise 2022 yılında iflaslar bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı.

Bu mesleklerden birine sahipseniz hayatınız kurtuldu! Almanya aylık 40 bin lira maaşla Türkiye'den 400 bin işçi alacak!

Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşları kara kara düşündürüyor. Hem iyi maaş alıp hem de yurt dışına çıkmak isteyenlerin beklediği haber Almanya’dan geldi. Aylık 40 bin lira maaşla Türkiye'den 400 bin işçi alınacak. İşte istenen meslekler…

Türkiye'nin ihracatı yüzde 13,1 artışla 21 milyar 337 milyon dolar oldu!

Türkiye'nin ihracatı ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,1 yükselerek 21 milyar 337 milyon dolara, ithalatı yüzde 40,4 artışla 32 milyar 531 milyon dolara ulaştı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 12 bin 743 TL maaşla kamu memuru alıyor! Başvurular başladı!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı TPAO bünyesinde çalıştırmak üzere  12 bin 743 TL maaşla işçi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Türkiye’nin en değerli illeri: İstanbul ve Muğla!

MÜSİAD işbirliğinde yürütülen DAV Projesi’nin ilk aşaması tamamlandı. 18 il örneklemi üzerinden Türkiye’nin mercek altına alındığı projede, en değerli illerin İstanbul ve Muğla olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'de işsizlik oranı 0,2 puan azalışla yüzde 12,8 oldu!

Türkiye'de işsizlik oranı, nisan ayında geçen yılın aynı ayına göre 0,2 puan azalışla yüzde 12,8 oldu.

Guardian Glass Türkiye, mimarları La Casa del Desierto'da ağırladı!

Guardian Glass tarafından projelendirilen “La Casa del Desierto” ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Guardian Glass Türkiye ekibinin mimarlardan oluşan bir grup “Çöl Evi”ni ziyaret etti.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Çağdaş Kaya: Çarpık yapılaşma Türkiye’nin sorunu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Çağdaş Kaya, kaçak yapılaşmanın sadece Adana’nın değil, Türkiye’nin sorunu olduğunu belirterek, “Belediyelerimiz kaçak yapıya müsaade etmemeli” dedi.

Türkiye konut fiyatlarında yüzde 18.9 artışla Hong Kong’u geçti!

Türkiye, konut fiyatlarındaki yüzde 18.9 artışla Hong Kong’u geçip zirveye yerleşti. İlk sıraya yükselişte yabancı yatırımlar, nüfus ve sektörün performansı etkili oldu.

La Lorraine türkiye fabrikası Haberi

La Lorraine türkiye fabrikası

Belçika’nın ünlü yiyecek markası La Lorraine, 100 milyon liralık yatırım yaparak Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika kurdu.


Unlu mamul, pasta ve fırıncılık sektöründe Belçika’da 9 üretim tesisi bulunan ve 77 yıldır bu alanda faaliyet gösteren La Lorraine, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Polonya’nın ardından Türkiye’de yatırım yaptı. 


Yüzde 100 Belçika sermayeli bir aile işletmesi olan La Lorraine’nin 20 bin metrekaresi kapalı 40 bin metrekarelik alana inşa edilen tesisi, törenle hizmete açıldı. 


La Lorraine CEO’su Guido Vanherpe törendeki konuşmasında, Türkiye’ye fabrika yatırım kararını geçen yıl aldıklarını belirtip, 12 üretim merkeziyle bugüne kadar dünyadaki 1500 satış noktasına ulaştıklarını söyledi. Manisa’daki üretim merkeziyle birlikte 2017 yılı sonunda 5 bin satış noktasına ulaşmayı ve geçen yıl 620 milyon euro’nun üzerinde olan cirolarını ikiye katlamayı hedeflediklerini dile getirdi....